• 瀏覽: 53,541
  • 回覆: 318
  • 追帖: 8
唔係下星期招股咩?!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
講講下就八月

回覆 引用 TOP

直接買A股好過啦。
今日又升5%

引用:
原帖由 tony101010 於 2020-7-21 06:08 PM 發表

直接買A股好過啦。
今日又升5%
冇買開,就算了

回覆 引用 TOP

吹吹吹

吹到人地心養養

今个月又吾招

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony101010 於 2020-7-21 06:08 PM 發表

直接買A股好過啦。
今日又升5%
要專業投資者先買得

回覆 引用 TOP

A股升5%,水位可能又縮左

引用:
原帖由 呢個疑惑的山羊 於 2020-7-21 07:45 PM 發表

A股升5%,水位可能又縮左
再拖就抽少一隻

節錄自<<末日>>尾段歌詞: 別教恐慌擊倒我……很壞之中等最好,也許它計錯。
積善之家必有餘慶。 歡迎收聽
https://www.rthk.hk/radio/radio2/programme/chingtemple/episode/689513

回覆 引用 TOP

呢隻好野黎,幫我賺左差唔多20%。可以長期持有或係咁高賣低買番。

附件

2381C8E2-8E0E-45DA-A42F-925D32309ACB.png(82.02 KB)

2020-7-22 11:11 AM

引用:
原帖由 ipod64 於 2020-7-22 11:11 AM 發表

呢隻好野黎,幫我賺左差唔多20%。可以長期持有或係咁高賣低買番。
師兄,好波

回覆 引用 TOP

內地《IPO 早知道》引述消息指,已於深圳上市的臨床試驗服務供應商泰格醫藥,來港上市集資10-15億美元(約78-115億港元),擬於本月中下旬公開招股。由於早前外電報道,泰格醫藥來港集資約10億美元(約78億港元),故顯示,泰格集資有機會加碼。

泰格較早前已獲港交所(00388)批准在港作第二上市,可能成為今年亞洲最大型醫療新股。保薦人為美銀、海通國際、中信証券、中金。 

回覆 引用 TOP

加集資額證明國配反應好,希望好似隻3759上巿,留返兩成水位

引用:
原帖由 呢個疑惑的山羊 於 2020-7-22 11:41 PM 發表

加集資額證明國配反應好,希望好似隻3759上巿,留返兩成水位
總之,希望大家賺多啲

引用:
原帖由 核心平平魚 於 2020-7-22 11:44 PM 發表

總之,希望大家賺多啲
呢隻似9990,必勝,有follow 開我嘅師兄,就清楚喇。

市場消息指,內地生物製藥研發服務提供商泰格醫藥將於本月28日(下周二)至31日公開招股,預計8月7日掛牌,但不會有基礎投資者,因為公司相信毋須基投撐場仍能完成上市計劃,亦為定價提供更高彈性。

泰格醫藥早前已通過上市聆訊,預計集資最多約100億元。美銀、海通國際、中信里昂、中金為聯席保薦人。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]