• 瀏覽: 2,210
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
師兄們得寶花園潛力如何

個外牆仲會唔會維修

見側邊好似有個地盤起樓

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
睇好呀, 隔離同埋東九文化起好環境會好好多

回覆 引用 TOP

今日又有鋁窗跌落街。
10年見到第五單 ,仲有潛力跌多幾單。

附件

tak.png(632.68 KB)

2020-7-19 10:25 PM

同埋最緊要放容易,
牛頭角得寶花園有業主放盤3小時,獲睇樓客極速購入單位,成交為得寶花園F座高層8室,面積約253方呎,外望內園池景,原業主減價10萬,以458萬易手,呎價17984元,低市價約2%。原業主於2014年7月以280萬購入。
之前都有兩單一日同兩日就放左

引用:
原帖由 chkkan 於 2020-7-19 10:24 PM 發表

今日又有鋁窗跌落街。
咁恐怖

回覆 引用 TOP

又殘又舊又歐
見到佢外牆長年好似比火燒完咁黑蚊蚊

回覆 引用 TOP

冷氣滴水無人管 外牆滲水入屋 大維修完全未傾過

梗係買麗晶啦,側邊有個啟德起緊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wai861231 於 2020-7-19 11:14 PM 發表

所以想知個外牆維修幾時做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chkkan 於 2020-7-19 10:24 PM 發表

今日又有鋁窗跌落街。
我住過兩年,都見過三四單...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckc87 於 2020-7-19 10:26 PM 發表

同埋最緊要放容易,
牛頭角得寶花園有業主放盤3小時,獲睇樓客極速購入單位,成交為得寶花園F座高層8室,面積約253方呎,外望內園池景,原業主減價10萬,以458萬易手,呎價17984元,低市價約2%。原業主於2014年7月以280萬購入。
之前都有兩單一日同兩日就放左 ...
如keep住而家呢個價位的確易放,唔怕冇買家

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

自住既都唔怕買,但諗住第日套現換樓就唔多好
成萬7一呎 上升空間不大
用入息中位數計 當兩公婆 都月入2萬 
即是借到400萬, 連埋一成首期就剛剛買到。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckc87 於 2020-7-19 10:26 PM 發表

同埋最緊要放容易,
之前都有兩單一日同兩日就放左 ...
而家幾多錢個月租?

回覆 引用 TOP

1房都近5百, 不如俾多1百買淘大

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wai861231 於 2020-7-19 23:14 發表

一買就要傾大維修

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]