• 瀏覽: 9,013
  • 回覆: 108
  • 追帖: 1
大戶中肺炎, 不解釋

咪買垃圾古

回覆 引用 TOP

23000樓下買幾十隻大股, 26500時竟然沒咩分別, 只有德川幕府能做到!

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-7-16 04:00 PM 發表

23000樓下買幾十隻大股, 26500時竟然沒咩分別, 只有德川幕府能做到!
咩大股咁巴閉?

引用:
原帖由 rrt202 於 2020-7-16 04:02 PM 發表

咩大股咁巴閉?
大國企+本地大股 , 全部好大價股

廢場

回覆 引用 TOP

因為成班賭徒淨係衝入去炒熱門股,炒到超唔合理水平,平股無人理。

回覆 引用 TOP

全部垃圾

回覆 引用 TOP

究竟班大戶賤狗用咩做到, 可以知道邊隻散戶有貨???
賤9大戶除了慣性升700, 竟然改升千年妖股中人壽, 令其他大股沒份升
中石油都沒升啦, 雖然同是千年妖
咁中人壽同中石油最大分別在?
135 昆侖銀行有得升倍(, 咁 同中石油分別又是?

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-7-16 04:08 PM 發表

究竟班大戶賤狗用咩做到, 可以知道邊隻散戶有貨???
賤9大戶除了慣性升700, 竟然改升千年妖股中人壽, 令其他大股沒份升
中石油都沒升啦, 雖然同是千年妖
咁中人壽同中石油最大分別在? ...
大隻同細隻分別

引用:
原帖由 wilsonpan 於 2020-7-16 04:11 PM 發表

大隻同細隻分別
其實港股有好多呢D CASE, 以上只是幾百份之一例子, 大戶狗勁到DETECT到邊隻散戶有貨
例如東亞升, 大新金融大新銀行和渣打跌...

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-7-16 04:13 PM 發表

其實港股有好多呢D CASE, 以上只是幾百份之一例子, 大戶狗勁到DETECT到邊隻散戶有貨
例如東亞升, 大新銀行和渣打跌...
妖股係大戶打手捧出黎,冇需要知

真是要搵國安和FBI 來查下大戶狗如何作斃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wilsonpan 於 2020-7-16 04:15 PM 發表

妖股係大戶打手捧出黎,冇需要知
我睇唔明中人壽 中移動 中石油 中車 有何分別, 但大戶可以只升一隻
中人壽由11 升上21,8, 其他升好少甚至升負數

有沒跌吉智者出來解釋下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]