• 瀏覽: 9,422
  • 回覆: 108
  • 追帖: 1
261 都無升過

引用:
原帖由 wize 於 2020-7-16 06:05 PM 發表

只用700炒高股市沽空期指搵真銀
空中樓閣,好快跌返20000樓下。
劇本當然沒咁簡單,你過份簡單化, 雖然我自己被大戶狗封死.

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-7-16 06:07 PM 發表

劇本當然沒咁簡單,你過份簡單化, 雖然我自己被大戶狗封死.
操作複雜,但道理就係咁簡單

回覆 引用 TOP

見到升同用真金白銀是兩個世界:

你地日日聽人講新經濟發達, 一追之下
01347 華虹半導體
27.300 -6.600 (-19.469%

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-7-16 06:06 PM 發表

261 都無升過
貼切形象化我的心境, 一場遊戲一場夢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-7-16 04:53 PM 發表

我平時7,80隻股,
全部中大戶雷達
7、80隻股?總投資額幾多

引用:
原帖由 炎夏懷舊的流彈 於 2020-7-16 06:16 PM 發表

7、80隻股?總投資額幾多
唔講實數, 都是1.,2手黨, 唔會買得多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rrt202 於 2020-7-16 04:02 PM 發表

咩大股咁巴閉?
匯豐,新地

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-7-16 06:19 PM 發表

匯豐,新地
唔全部打晒出來, 你當是國企, 例如  857  728  788  1766  1199  1071 998 2328...之類有成80隻
其實可以升, 佢(中肺炎)偏不升你, (用雷達查散戶倉???)
例如我見到 2628  135  836  1171  1919  6818 都曾經有得大升....
大家都是國企, 點解只升一堆, 不升另一堆, 黑客市??

就是我對大戶狗的憎惡.

真正股王,任何時間買都贏大錢:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-7-16 06:22 PM 發表

唔全部打晒出來, 你當是國企, 例如  857  728  788  1766  1199  1071 998 2328...之類有成80隻
其實可以升, 佢(中肺炎)偏不升你, (用雷達查散戶倉???)
例如我見到 2628  135  836  1171  1919  6818 都曾經有得大升....
大家都是國企, 點解只升一堆, 不升另一堆, 黑客市??

就是我對大戶狗 ...
大戶其實冇咩錢,買唔起咁多隻架

引用:
原帖由 rrt202 於 2020-7-16 06:50 PM 發表

大戶其實冇咩錢,買唔起咁多隻架
佢(中肺炎點會沒錢), 好多垃圾輕易升一倍, 135 2628...曾升1倍 , 分明知道大部份散戶持股情況, 都是雷達偵查散戶倉貼切.
例如: 成個棄車板塊9屎垃圾曾全升, 就不升2238.
根本是黑客市.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-7-16 05:04 PM 發表

我樓上講緊中大型國企, 你仔細睇我樓上的NUMBER
唉,組合拳更加睇到基金、資金㸃樣對賭啦
可能街口個阿伯打莊
咁神秘㸃搵呢

回覆 引用 TOP

我要說出港股是黑客市, 而非什麼牛市熊市自由市甚至西市, 智能系統可以睇散戶底牌決定升跌,  而非單純港股好廢,然後DLLM.
港股不是廢(好多垃圾輕易升一倍只要震走大部份散戶), 而是狗到出汁, 真金白銀買同見到升是2個世界.

利申: 14蚊一放毒莊1347, 即由14 升上35, 雖然佢呢2日打柴. 1000股姐DLLM.

引用:
原帖由 朱共山 於 2020-7-16 07:03 PM 發表

我要說出港股是黑客市, 而非什麼牛市熊市自由市甚至西市, 智能系統可以睇散戶底牌決定升跌, 而非單純港股好廢,然後DLLM.
港股不是廢(好多垃圾輕易升一倍只要震走大部份散戶), 而是狗到出汁, 真金白銀買同見到升是2個世界.

利申: 14蚊一放毒莊1347, 即由14 升上35, 雖然佢呢2日打柴. 1000股姐DLLM. ...
可能港交所系統有內鬼,連接街外自動系統。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]