• 瀏覽: 11,989
  • 回覆: 97
  • 追帖: 1
十元八塊,搵二叔公。

回覆 引用 TOP

搵Brian Cha

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1992129 於 2020-7-16 03:35 AM 發表

買樓個尾數仲差10萬左右, 請問有咩途徑可以借到?

計到盡, 8月1日仲差10萬$左右

有冇方法可以借到10萬? 幾萬都殺

信用卡套現現金分期??

THX各位CHING! ...
你呢個情況得3種做法姐~
1. 問家人借
2. 問朋友借
但我相信你借到就唔會黎救求...
第3種方法你都知,但要有技術咁操作先有用。
3. 借財務
借財務最pk係息貴。長供一定會pk, 但又無理由因個10萬而撻訂。所以最理想做法係:
先借財務應急,成交後再借銀行私人貸款還財務數。咁又成交到又唔洗比貴息啦!
但要小心搵財務,因為唔上TU既財務多數唔太正規,上TU既財務又會比銀行發現。呢個先係技術位。
利申前年買樓都試過預少左稅,搞到首期不足,差少少錢成交唔到

回覆 引用 TOP

黃痴鋒有幾千萬,問問佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1992129 於 16-7-2020 03:35 AM 發表

信用卡套現現金分期??

家人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1992129 於 2020-7-16 03:35 AM 發表

信用卡套現現金分期??

借 10 萬唔難 . 你有冇能力還呢 10 萬至係重點 ..

回覆 引用 TOP

同屋企人商量下,周轉下囖

回覆 引用 TOP

謝謝大家建議!

小弟係FULLPLAY類似車位咁的野, 最後差十萬

我會問家人借, THANK YOU 大家, 個個都好好人

引用:
原帖由 1992129 於 2020-7-16 05:03 PM 發表

謝謝大家建議!

小弟係FULLPLAY類似車位咁的野, 最後差十萬

我會問家人借, THANK YOU 大家, 個個都好好人
加油

回覆 引用 TOP

easy
credit card cash advance

每張card信用額都有幾十萬
有排用

十萬咁少都要出post問
影衰我哋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DORAEMON0066 於 2020-7-16 10:45 AM 發表

呢期唔得,冇馬跑冇六合彩
仲可以賭波

回覆 引用 TOP

同朋友或親人借

回覆 引用 TOP

Aeon

回覆 引用 TOP

問銀行借裝修貸款

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]