• 瀏覽: 44,428
  • 回覆: 364
  • 追帖: 24
依家香港上市的saas股有3間,分別8083、2013、268,但最有潛質做未來的股王係8083

8083現價$1.48

熱賣及精選
今年8083第一季度的GMV208億,同比2019年增長120%(勁到無朋友)
GMV即係商品交易總額

附件

Screenshot_20200714-181428_SnowBall.jpg(137.3 KB)

2020-7-14 06:29 PM

8083因為之前借殼上市,所以股票編號8字頭,可能影響部分人士買入,但不久將來公司應會轉返主板,到時會入理港股通,利好股價!

1.05已入,呢只好野

從有贊老板叫公司所有管理層刪掉所有炒股軟件,可以睇出佢好重視公司服務!

附件

Screenshot_20200714-181656_SnowBall.jpg(157.16 KB)

2020-7-14 06:36 PM

Screenshot_20200714-181705_SnowBall.jpg(149.75 KB)

2020-7-14 06:36 PM

引用:
原帖由 尖東霸王子彈哥 於 2020-7-14 06:34 PM 發表

1.05已入,呢只好野
呢隻8083應該好過2013微盟

引用:
原帖由 等埋首副 於 2020-7-14 06:37 PM 發表

呢隻8083應該好過2013微盟
2013 穩唓D,,
8083 我都期望會轉主板

之前我家人買過2013微盟,但今天我叫他們沽清2013,買入8083

附件

Screenshot_20200714-181813_SnowBall.jpg(93.39 KB)

2020-7-14 06:39 PM

引用:
原帖由 尖東霸王子彈哥 於 2020-7-14 06:38 PM 發表

2013 穩唓D,,
8083 我都期望會轉主板
之前都有好多人話5號仔匯豐穩陣😁

除左2013,其它兩隻都蝕緊錢

利申:我無8083貨,只係家人有買📣
之前隻2013微盟喺6元樓下都係我叫家人買,今日剛升了一倍叫他們走,換入8083,睇好SaaS業務!
中國的SaaS市場才剛開始,對比兩間美國上市的SaaS公司,市值都接近1萬億市值

2013, 8083都有蟹貨,有冇年尾參考目標價等我定下驚...

引用:
原帖由 939999 於 2020-7-14 06:50 PM 發表

除左2013,其它兩隻都蝕緊錢
美團之前夠蝕大錢啦,依家過萬億市值,係互聯網時代,首先係拼市場佔有率,之後錢就自然來

引用:
原帖由 buongiorno 於 2020-7-14 06:53 PM 發表

2013, 8083都有蟹貨,有冇年尾參考目標價等我定下驚...
目標價分別睇2.3元和17元,約50%升幅

引用:
原帖由 buongiorno 於 2020-7-14 06:53 PM 發表

定D黎,祝贏🎉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]