• 瀏覽: 3,424
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
最佳上車時間,優惠促銷成效

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20200710/mobile/bkn-20200710162133160-0710_00842_001.html

長沙灣恆大‧睿峰增加多項優惠促銷,今日(10日)截至下午4時,可供發售的54個單位全部售罄,套現約4.7億元。成交當中更有大手買家斥資逾5,000萬元,連購5伙2房戶,預計2伙用作自用,另外3伙則為日後收租之用。
項目自推出以來已累售100伙,總套現金額約8.1億元,目前可供發售的兩房單位已全數售罄,發展商計劃於短期內推出更多單位應市。
為配合防疫工作,每位入場人士須於入場前量度體溫、使用消毒搓手液消毒雙手,以及戴上口罩方可進場,同時發展商亦安排了人員於場內協調,秩序井然。

熱賣及精選
引用:
原帖由 中秋綠色的美人 於 2020-7-10 17:55 發表
https://youtu.be/z7hhAA64So4
做咩要劈一球? 賣唔出咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中秋綠色的美人 於 2020-7-10 05:55 PM 發表
https://youtu.be/z7hhAA64So4

價單最平兩房單位,西翼5樓E室,實用面積378方呎,定價953萬元,以建築期付款獲最高折扣優惠13%,以及是次推售優惠,減價13.8萬元計,折實售價817.104萬元。準買家再承造發展商提供的按揭貸款,買家只需要繳付樓價其中5.75%作首期,即付47萬元上車做2房業主。

該盤新增買項買樓優惠,包括直減樓價3%的睿峰『置尊』折扣優惠、代繳從價印花稅上限樓價3%、上車置業大禮直減13.8至21.8萬元,有指16樓以下兩房獲減樓偵13.8萬元,17樓或以上樓價減21.8萬元及設首2年免息免供。市場有傳,發展商提供成交額九成一按包借計劃,換言之,若買家選用建築期付款方法,付樓價5%上車,餘款95%於2021年10月項目發出入伙通知書後才清付,由於發展商代付稅項上限3%,即買家只須付稅0.75%,買家付樓價5.75%做業主。

回覆 引用 TOP

賣得出又話靠優惠,賣唔出又話人地賣唔出
淡淡

回覆 引用 TOP

點解要減咁多

i hate man9

回覆 引用 TOP

銀行貸款到期要還,仲賣唔出,發展商都頂唔住...

回覆 引用 TOP

開價太狼死

回覆 引用 TOP

係唔係加價加推

i hate man9

引用:
原帖由 cfc51cfc51 於 2020-7-10 20:04 發表

係唔係加價加推
加大折扣都賣唔哂 仲加價?

47萬首期
買到市區地鐵兩房

洗撚買
屯門大西北將軍澳 荃灣

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-7-10 08:49 PM 發表

加大折扣都賣唔哂 仲加價?
點解唔惜售
遲一年賣升多10%

i hate man9

回覆 引用 TOP

47萬首期買市區兩房
加埋aa回佣
真係抵到爛
遲下所有新盤都要大減價去貨
越遲買越多優惠

引用:
原帖由 witcher 於 2020-7-10 09:17 PM 發表

47萬首期買市區兩房
加埋aa回佣
真係抵到爛
遲下所有新盤都要大減價去貨
越遲買越多優惠
唔係遲買愈貴咩
香討人話地產商會加價加推
惜售

i hate man9

引用:
原帖由 witcher 於 2020-7-10 08:58 PM 發表

47萬首期
買到市區地鐵兩房

洗撚買
屯門大西北將軍澳 荃灣
大西北較市區好

i hate man9

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右