• 瀏覽: 12,144
  • 回覆: 214
  • 追帖: 3
6300租一個車位,貴過99%市區大型屋苑,咁鬼有錢,點解唔住高尚既啟德區呢?

https://ps.hket.com/article/2691954/%E6%B5%B7%E4%B9%8B%E6%88%80%E8%BB%8A%E4%BD%8D%E6%9C%88%E7%A7%9F6300%E5%85%83%20%C2%A0%E8%B2%B4%E7%B5%95%E8%8D%83%E7%81%A3?mtc=60037

熱賣及精選
車位貴有咩用呀,層樓唔貴就死

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2020-7-10 12:55 PM 發表

6300租一個車位,貴過99%市區大型屋苑,咁鬼有錢,點解唔住高尚既啟德區呢?

https://ps.hket.com/article/2691954/%E6%B5%B7%E4%B9%8B%E6%88%80%E8%BB%8A%E4%BD%8D%E6%9C%88%E7%A7%9F6300%E5%85%83%20%C2%A0%E8%B2%B4%E7%B5%95%E8%8D%83%E7 ...
車位貴吾代表D人有$,只代表車位太少D人焗住比人搵笨

朗逸寶雲車位一比一,戶戶有車,但享有低廉車位!

海之果堆野,吾知比幾多,未必戶戶有車,但就比人焗搵笨!!

仲有管你廢又系嚴重比人搵笨柒,又吾系咩黑人保安

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2020-7-10 12:55 PM 發表

https://ps.hket.com/article/2691954/%E6%B5%B7%E4%B9%8B%E6%88%80%E8%BB%8A%E4%BD%8D%E6%9C%88%E7%A7%9F6300%E5%85%83%20%C2%A0%E8%B2%B4%E7%B5%95%E8%8D%83%E7 ...
荃灣平民區,車位少好正常

啟德毫宅區,車位唔係一比一,毫宅業主同貴婦要搭地鐵好搞笑

引用:
原帖由 最緊要有女2 於 2020-7-10 03:08 PM 發表

現在甚麼區都少車位,包括天鑄,你只是搵尼講

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-7-10 01:23 PM 發表

車位貴有咩用呀,層樓唔貴就死
😆
一個屋苑月租車位要6300你話個屋苑值唔值錢😆你完全吾同層次點會明,sell番你嗰啲將軍澳墳場.

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-7-10 03:09 PM 發表

現在甚麼區都少車位,包括天鑄,你只是搵尼講
深水灣,九龍塘d人會唔會無車位啊實頭

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-7-10 03:03 PM 發表

車位貴吾代表D人有$,只代表車位太少D人焗住比人搵笨
係囉!班7頭唔明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有女2 於 2020-7-10 03:08 PM 發表

佢唔係平民係貧民

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2020-7-10 03:23 PM 發表

😆
一個屋苑月租車位要6300你話個屋苑值唔值錢😆你完全吾同層次點會明,sell番你嗰啲將軍澳墳場.
我只知道海之戀仲平過第一城

引用:
原帖由 最緊要有女2 於 2020-7-10 03:23 PM 發表

深水灣,九龍塘d人會唔會無車位啊實頭
這是新同OUT分別呀實頭,新樓乜區都車位少,舊樓比例就合理D

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-7-10 03:28 PM 發表

我只知道海之戀仲平過第一城
樓價平過第一城

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2020-7-10 12:55 發表

總有人比得起

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]