• 瀏覽: 7,039
  • 回覆: 140
愈睇呢單野愈係鬼鬼地...

遇著咁差既市道,政府又會無啦啦出手推工業地俾阿爺公司高價中標?

市道理想豈不是天價先中標?

再者, 大陸係咪無地先?
黎香港用天價買真唔真? 咩Data Centre 咁巴閉呀?

再再者, 睇返同行, 呢個data centre 3台, smartone 有無先?

如果有, 我切J。
如果無, 我好肯定將來用途都幾呼之欲出。
如果預言成真, 本地電訊商凶多吉少了。

熱賣及精選
有無電子/無線高手既師兄解下迷?

唔好睇完齋俾豬啦
就算唔識科技, 都可以盤一下邏輯

我既邏輯就係同行無佢有,
咩Data Centre咁巴閉呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大落漠石頭 於 2020-7-9 10:17 PM 發表

遇著咁差既市道,政府又會無啦啦出手推工業地俾阿爺公司高價中標?

黎香港用天價買真唔真? 咩Data Centre 咁巴閉呀?

再再者, 睇返同行, 呢個data centre 3台, smartone 有無先?

如果有, 我切J。
如果預言成真, 本地電訊商凶多吉 ...
醒目通同爛橙都有data center
但唔係自己地
我覺得佢想做既野
可能是想做類似PXXW 接project同做分析
電訊基建咁大成本 收費又咁低 邊有數圍

引用:
原帖由 明日真香 於 2020-7-9 10:55 PM 發表

醒目通同爛橙都有data center
但唔係自己地
我覺得佢想做既野
可能是想做類似PXXW 接project同做分析
電訊基建咁大成本 收費又咁低 邊有數圍
老闆叫到,成本大你都要做架啦

提示: 違規內容已被屏蔽
法輪功文宣

引用:
原帖由 大落漠石頭 於 2020-7-9 10:17 PM 發表

如果有, 我切J。
樓主有被害妄想症,得閒睇下醫生啦,🤭🤭🤭

回覆 引用 TOP

引用:

如果有, 我切J。
你無知就唔怪你了,得閒入去將軍澳工業村睇下有幾多間data, centre🤭🤭🤭

引用:
原帖由 今夜星光燦爛2 於 2020-7-10 05:45 AM 發表

建左有撚用咩,香港仲有人用中國移動既咩?
我用緊💪💪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hoishui 於 2020-7-10 06:39 AM 發表

法輪功文宣
香港的黑暴曱甴法輪功公民黨的文宣造謠抹黑👎👎👎我信他的鬼👎👎🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今夜星光燦爛2 於 2020-7-10 05:45 AM 發表

建左有撚用咩,香港仲有人用中國移動既咩?
曱甴講野真係幾時都妄顧事實, 香港如果仲有人用緊中移動, 係唔係有一個用緊你就食一舊屎黎睇下?

據我所知,中國移動漫遊依家係用緊大陸另一間係將軍澳數據中心,依家只不過係自己做埋,應該係唔想俾其他公司控制住,因為中國移動香港唔止自己香港一間公司,仲係整個中國移動漫遊服務一個重要既進出口!

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2020-7-10 06:56 AM 發表

你無知就唔怪你了,得閒入去將軍澳工業村睇下有幾多間data, centre🤭🤭🤭
X2

回覆 引用 TOP

白痴,用來迎接外星人🤣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]