• 瀏覽: 23,014
  • 回覆: 208
  • 追帖: 15
少俠預測一向神准,三月已預測樓價見底,5月開始爆升,准得無得講,少俠預測H會低過0.5,也同樣實現,地產版以預測能力來說,無人能及。

依家開始預測本港樓市下半年走勢!!

由林鄭開始為1000萬樓開錄燈,可以高成數按揭開始,今次樓市升勢由800萬以下開始第一波,五月開始爆搶,到今個月所有平價盤吸曬開始逐高價,雖然成交少了,但一單比一單高價。

搶樓潮由800萬以下樓延伸到一千萬以下樓,幾乎有盤必走。

這是一個必然過程,八百至一千萬樓業主放樓後,就會啟動換樓鍊,目前因為三個月成交期,相信仍在尋盤比較中,到八月會開始投身入樓,1000-1500萬之間的樓必然爆上

搶到11月後,這個捲簾效應再延伸到1500萬-3000萬樓,然後整個樓市正式進入全旺大時代。

2021樓價升到你唔信。

熱賣及精選
本少俠5月預測,黑暴必然會消失,當時奧雲仔仍同本少俠力拗,依家證明誰對誰錯,奧雲仔也消失在人海,一個觀點錯對,決定一生命運。

少俠有戰績,由09年開始預測,冇一次會失准。

樓主!
聽講大陸d打手都係收到發展商內幕料做野。。
呢啲你清楚內情嘛?

講真
你啲料真係好堅
我等緊你講個P會減到4%
希望你唔會令我哋失望

引用:
原帖由 江湖少侠 於 2020-7-9 11:56 AM 發表

少俠預測一向神准,三月已預測樓價見底,5月開始爆升,准得無得講,少俠預測H會低過0.5,也同樣實現,地產版以預測能力來說,無人能及。

由林鄭開始為1000萬樓開錄燈,可以高成數按揭開始,今次樓市升勢由800萬以下開始第一波,五月開始爆搶,到今個月所有平價盤吸曬開始逐高價,雖然成交少了,但一單比一單高價。

搶樓潮由800萬以下樓延伸到 ...
留名睇下年尾中唔中

回覆 引用 TOP

標籤位個post 先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少侠 於 2020-7-9 11:56 AM 發表

送你四個字「詐騙神棍」,完~

回覆 引用 TOP

送你四個字「詐騙神棍」,完~

笑俠兄快啲搵打手出黎幫拖啦!

4百萬-6百萬樓呢?

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯
引用:
原帖由 何妖做柒首 於 2020-7-9 12:35 PM 發表

笑俠兄快啲搵打手出黎幫拖啦!

呢啲手文之誤
好心呢啲肉酸事你唔好成日提起啦!!

回覆 引用 TOP

引用:

係先好,我有好多層要賣,跟住走人

回覆 引用 TOP

而且千萬都已經屬於係上車盤啦,好平常

引用:
原帖由 edbe 於 2020-7-9 12:44 PM 發表

4百萬-6百萬樓呢?
基本上已搶好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 esmp!!! 於 2020-7-9 12:02 發表

樓主!
呢啲你清楚內情嘛?

講真
你啲料真係好堅
希望你唔會令我哋失望 ...
打手有無做野先
既然這麼說升到自己都不信
條路這麼靚
應該有老細俾錢代客過關
定自己入番幾間先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 esmp!!! 於 2020-7-9 12:02 PM 發表

樓主!
呢啲你清楚內情嘛?

講真
你啲料真係好堅
希望你唔會令我哋失望 ...
對落錯車班淡淡,少俠一向知會大大刺激佢地,本少俠預測往績就係最有力反駁
個d神棍話四月跌10%,H低過0.5係廢話,sea to sky第一輪已經銷售慘淡,仲有面出來真係面皮城牆厚。

討論戰績就係討論區最大資本,本貼出一個小時就十幾人點讚,你有冇?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]