• 瀏覽: 13,686
  • 回覆: 146
  • 追帖: 3
預計大機會連任失敗,估到距會晒冷。

回覆 引用 TOP

文宣日日做,佢都無其他牌打,總統選舉只係得返仇中一張牌,唔日日打都唔得。

回覆 引用 TOP

除打核戰。其它既事都系小事。。

回覆 引用 TOP

特朗普所謂行動分分鐘冇料到。過兩日就知。

回覆 引用 TOP

先前傳中美貿易協議取消
浸浸急忙澄清,
表現得仲緊張過阿爺
底牌已露

愈係大選臨近,
協議對中方就愈可有可無
反正買少少美國貨
已賺了半年休戰期

加上美國自身疫情失控
經濟大受打擊,再無談判籌碼
浸浸視股市為成績表
之後只會雷聲大雨點小

回覆 引用 TOP

果然是川建國,美國獨立日都幫中國賣廣告,哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hoishui 於 2020-7-5 11:51 AM 發表

中美正式反面,香港班美國漢奸大穫了!拘捕全體公民革命黨,緝拿全部民主革命黨成員一個不留。
特務頭子泥知英肯定入獄而死。
打狗🐶不用再看主人面了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 經驗老散 於 2020-7-5 10:58 AM 發表

美國總統特朗普上周六(4日)在美國獨立日發表全國演說,再次將新型冠狀病毒疫情爆發的責任歸咎中國。他稱中國的保密、欺騙和隱瞞,令病毒散播至全球189個國家,中國必須為此負上全部責任。

近日美國反種族主義示威中,有示威者推倒南方邦聯領袖的雕像,特朗普在演說中再次批評示威者,稱他們對司法不感興趣,其目標是拆除雕像,並形容示威者是「左翼分子、馬克思主義者、無政府主義者、煽動者、掠奪者」。

美國 ...
佢都就打柴咯,有鳩人聽佢講咩!

回覆 引用 TOP

柒兩舖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 經驗老散 於 2020-7-5 10:58 AM 發表

美國總統特朗普上周六(4日)在美國獨立日發表全國演說,再次將新型冠狀病毒疫情爆發的責任歸咎中國。他稱中國的保密、欺騙和隱瞞,令病毒散播至全球189個國家,中國必須為此負上全部責任。

近日美國反種族主義示威中,有示威者推倒南方邦聯領袖的雕像,特朗普在演說中再次批評示威者,稱他們對司法不感興趣,其目標是拆除雕像,並形容示威者是「左翼分子、馬克思主義者、無政府主義者、煽動者、掠奪者」。

美國 ...
加油💪💪💪只暴製亂😁😁😁

回覆 引用 TOP

美國肺炎要中國埋單大聲就得啦咩

衹老虎一隻 由佢啦  美國疫情咁犀厲 啲人好快死曬

回覆 引用 TOP

引用:

美國 ...
一個金仔已經夠亂,加上侵侵豬簡直亂上加亂,宜家連習大大都加入製亂,真係不得了!冇啦冇啦!諗起都開心😁😁😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2020-7-5 11:40 AM 發表

美國末日已經到,講咩野都無所謂
有所謂架, 佢出來推卸時, 美元就升, 美國再爆壞消息時, 美元就跌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2020-7-5 12:33 PM 發表

美國肺炎要中國埋單大聲就得啦咩
其實就算佢冇搞美國肺炎出黎, 都係要中國埋單架啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]