• 瀏覽: 5,125
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1
嘉華今日加堆啟德嘉峰匯第4張價單
均價25000蚊呎
開放式單位入場都要700萬
一房近900萬
2房超過1100萬
週未日出沽出38伙
以呢個銀碼計
成績算唔錯

熱賣及精選
推206間去得21間
得一成
笑撚死

嘉華國際(00173)旗下啟德新盤嘉峯匯在過去兩個月沽出逾80伙,為回應市場需求,加推第4張價單,涉及178伙,折實平均呎價24,836元。
新推單位實用面積293至766呎,價單定價821萬至2,764.5萬元,價單呎價25,974至36,280元。新推最平單位屬於1B座1樓A室,293呎,若用盡即供折扣15%,折實697.9萬元,呎價23,817元。
項目同步公布銷售安排,本周六(4日)開售206伙,當中第A批次170伙以先到先得形式發售。

回覆 引用 TOP

1q清

i hate man9

回覆 引用 TOP

無啦,嘉華今次腳軟了 賣剩咁多

都唔知今輪回幾多佣,只係細單位賣得出。
遲點仲要被會記恒基夾擊

成個盤成千伙..賣左半年先賣得3成..慢慢賣LOO

引用:
原帖由 wai1621 於 2020-7-4 08:00 PM 發表

成個盤成千伙..賣左半年先賣得3成..慢慢賣LOO
跟本就唔急賣
啟德麵粉貴,賣左好難買返

回覆 引用 TOP

米兄又話啟德三房貨源小,好值錢

點知實情一間三房,都賣唔出
引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2020-7-4 07:38 PM 發表

都唔知今輪回幾多佣,只係細單位賣得出。
遲點仲要被會記恒基夾擊

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2020-7-4 08:10 PM 發表

27伙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2020-7-4 08:10 PM 發表

三房開價二千萬
俾我都等埋恒基, 會德豐個盤先慢慢揀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2020-7-4 07:37 PM 發表

無啦,嘉華今次腳軟了 賣剩咁多
佢都預左慢慢賣, 唔收飛, 只係先到先得,
入到黎起碼個個都係實客
好過隔離sea to sky 收萬張飛, 點知D人只係吼住兩房, 結果二百伙都賣唔出

引用:

快點叫米米出來為各區分級, 今天很想聽笑話

一個賣出廿幾伙,另一個樓盤賣出2百幾伙

竟然有人話賣出20幾伙嗰個樓盤比較受歡迎
引用:
原帖由 funnyboy0913 於 2020-7-4 09:39 PM 發表

佢都預左慢慢賣, 唔收飛, 只係先到先得,
入到黎起碼個個都係實客
好過隔離sea to sky 收萬張飛, 點知D人只係吼住兩房, 結果二百伙都賣唔出

加上人頭頂几十伙,真正成交只有十幾伙。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2020-7-4 09:49 PM 發表

一個賣出廿幾伙,另一個樓盤賣出2百幾伙

竟然有人話賣出20幾伙嗰個樓盤比較受歡迎
唔好搞錯, sea to sky 只係8球樓下兩房受歡迎
佢既三房價同啟德兩房價位係一樣, 今輪反應都係麻麻

提示:支持鍵盤翻頁左 右