• 瀏覽: 10,417
  • 回覆: 89
引用:
原帖由 hkbeaute 於 2020-7-3 04:00 PM 發表

CCL 03-07-2020 178.48 -2.64

分析: 因為跌,所以跌
謝謝

利申: 中立IIU
升升跌跌,正正常常。
一星期升,一星期跌,好淡都開心。

回覆 引用 TOP

大鑊! 今次仆街了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IwinU 於 2020-7-3 04:52 PM 發表

有無CHING知CCL 係點計架?
我個屋苑呢2個月2X-30單成交都低過18000一呎, CCL 今次話18400蚊呎, 奇怪
CCL   =  do horse

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IwinU 於 2020-7-3 04:52 PM 發表

有無CHING知CCL 係點計架?
我個屋苑呢2個月2X-30單成交都低過18000一呎, CCL 今次話18400蚊呎, 奇怪
唔太清楚點計
但假如2X-30單成交裏面低層佔多過1/3,中高低層的平均價18400蚊呎, 唔應該奇怪

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 何妖做柒首 於 2020-7-3 05:08 PM 發表

都係嗰句,我係講過嘅你就cap圖黎睇下,無就收皮!
我冇CAP圖, 咁我而家問你信唔信CCL?  你答完我就CAP

慢牛  

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

i hate man9

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你假誠 於 2020-7-3 05:15 PM 發表

慢牛  
點解唔升

i hate man9

回覆 引用 TOP

假,唔信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kokoko 於 2020-7-3 05:03 PM 發表

唔太清楚點計
但假如2X-30單成交裏面低層佔多過1/3,中高低層的平均價18400蚊呎, 唔應該奇怪
低中高都有WO~唔通係用HSBC估價的指標

引用:
原帖由 IwinU 於 2020-7-3 05:36 PM 發表

低中高都有WO~唔通係用HSBC估價的指標
CCL 用中記自己的成交數據
CCI 用田土廳的登記數據
所以假如中記自己的成交裏面低層多過1/3,低中高平均價就有可能係18400

回覆 引用 TOP

預左, 黎緊會上兩步退一步嘅節奏, 只係升得慢些姐

回覆 引用 TOP

造假可恥

死火了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]