• 瀏覽: 12,333
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 彭慧中 於 2020-7-3 02:38 PM 發表

呢個究竟係咩世道?
年年蝕大錢兼冇息派的老千美團咁搞,
政監都唔理?
短短一個月由13X升到19X,真係坐直升機都無咁快。

寫信去美國,叫Google及Apple將美團app下架

引用:
原帖由 zxc100 於 2020-7-3 11:55 PM 發表

短短一個月由13X升到19X,真係坐直升機都無咁快。
現在炒8月入恆指,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 彭慧中 於 2020-7-3 03:11 PM 發表

老千快下地獄!再加$215 收回的美團熊
輸死無命賠!

回覆 引用 TOP

日日成交幾十億,億億聲,點千都千唔落啦,你估真係蒙古能源果d LV?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 是緣是債是場夢 於 2020-7-4 12:02 AM 發表

寫信去美國,叫Google及Apple將美團app下架
你好像以為只有google 同 Apple可以download app?

去驗下智商啦

引用:
原帖由 我愛四版 於 2020-7-4 01:26 AM 發表

你好像以為只有google 同 Apple可以download app?

去驗下智商啦
無人會用美團

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soav4809 於 2020-7-3 11:22 PM 發表

你係咪輸到傻左,開咁多 post唱衰3690,日日幾十億成交,你以為是散戶買嗎,與其鬥氣,不如順勢而行,才可笑傲股壇
係,由7月到12月都full call
自己可以查到資金流

人生沒有那麼多的捷徑,
你不知道路的盡頭是什麼,
但你必須向前走。

回覆 引用 TOP

大陸快玩完

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 彭慧中 於 2020-7-3 02:38 PM 發表

呢個究竟係咩世道?
年年蝕大錢兼冇息派的老千美團咁搞,
政監都唔理?
全中國人都用佢買外賣,買餐飲,餐飲都要睇佢評語做生意,建立左信心,美團以後想賣咩都得。

回覆 引用 TOP

上過去就見佢地日常車手有幾忙...
舊年我去一間人氣炸雞店買宵夜, 半小時內見2-3個車手等單同送單...
日頭去另一間煲仔飯坐低叫完飯, 都要等成30分鍾, 因為我前面佢要清10幾個飯比3-4個車手
所以佢D 生意唔係吹出尼去邊度大店食野, 店都會問你會唔會用美團優惠劵..[開頭覺得佢地好煩, 因為以往都係比cash, 冇用支付果D, 由2017-2019 呢幾年變化好大, 上年有次支付冇哂錢食完野比Cash 100人仔, 收銀過機驗左成 10次..., 宜家再比cash會發現有人奇怪眼光望你, 呢方面我只擔心比人知係遊客身份有人特登等打壞主意..]

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]