• 瀏覽: 13,904
  • 回覆: 118
  • 追帖: 1
Gogogo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leucocyte 於 2020-7-3 03:03 PM 發表

唔知比亞迪會唔會有咁既一日呢
難。因為中資太多選擇,美股宜家被托,托批有業績有故事公司

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-3 03:07 PM 發表

係, 就報公安啦
只有曱甴先會以為寫簡體字就一定係國內人

智商堪憂

話時話你d撚樣又打政府工又反政府,咁仆街點做出得出嘅?

美國不斷印銀紙,但係換人民幣無咩跌,係因為中國也印等量既銀紙。美國就話要用錢黎救國買債,而中國而家錢多到都唔知點用。所以一定大量投入基建,科研同金融體系。所以相關股票有排升。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-3 03:03 PM 發表

表面好似放水振興經濟, 實際俾機會班基金大鱷借平錢造市, 大股東又可以乘機高價討現
所以你唔比肥佬泥丶長毛走資呀,成交價十萬都冇,咁都唔托,好心你班黃人唔好囗爽荷包笠

引用:
原帖由 freemind1 於 2020-7-3 03:12 PM 發表

所以你唔比肥佬泥丶長毛走資呀,成交價十萬都冇,咁都唔托,好心你班黃人唔好囗爽荷包笠

佢識鳩股票咩,曱甴仔一隻

引用:
原帖由 我愛四版 於 2020-7-3 03:09 PM 發表

只有曱甴先會以為寫簡體字就一定係國內人

智商堪憂

話時話你d撚樣又打政府工又反政府,咁仆街點做出得出嘅?
曱甴有咩做唔出呀?唔岩傾,父母兄弟都照打

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 leucocyte 於 2020-7-3 03:14 PM 發表

曱甴有咩做唔出呀?唔岩傾,父母兄弟都照打
呢條撚屌日日開d硬鳩post,寸目鼠光之流,久唔久入嚟挑逗下佢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-3 03:15 PM 發表

專心炒股啦
一係比d勇氣自己做生意,打工就好好地打,最睇唔起d人食碗面反碗底

發達了

回覆 引用 TOP

仲有好多股未郁,尋寶去

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]