• 瀏覽: 13,896
  • 回覆: 118
  • 追帖: 1
升到4萬點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TM11 於 2020-7-3 02:51 PM 發表

好明顯係托市啦!平時冇事唔見升咁多,呢d時勢先黎升
托?老美仲勁,經濟咁差都吹到V型復蘇,仲有Tesla先恐怖,根本玩音樂椅

引用:
原帖由 freemind1 於 2020-7-3 02:53 PM 發表

托?老美仲勁,經濟咁差都吹到V型復蘇,仲有Tesla先恐怖,根本玩音樂椅
Tesla琴日收幾多,開市1200幾冇再睇

引用:
原帖由 步憫豬 於 2020-7-3 02:52 PM 發表

16126豪子睇到2.2
我都係,睇黎睇去都係無買

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-3 02:54 PM 發表

灰乜?受苦受難都係你哋國內人,關我哋香港人乜事?
呢句說話已經係分裂罪

引用:
原帖由 我愛四版 於 2020-7-3 02:54 PM 發表

Tesla琴日收幾多,開市1200幾冇再睇
差唔多,但昨日創新高1228,講真,就算好賺都冇理由隻股價過千

引用:
原帖由 leucocyte 於 2020-7-3 02:55 PM 發表

我都係,睇黎睇去都係無買
之前都有買過..佢幾次都係升2-3日就玩插水..今次竟然升到上太空

鋤爆狗會 凸=口=凸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freemind1 於 2020-7-3 02:56 PM 發表

差唔多,但昨日創新高1228,講真,就算好賺都冇理由隻股價過千
我朋友日日話買,買到1200都未出手

引用:
原帖由 我愛四版 於 2020-7-3 02:59 PM 發表

我朋友日日話買,買到1200都未出手
揼緊心,呢啲通過等插時就話好彩

引用:
原帖由 freemind1 於 2020-7-3 02:56 PM 發表

唔知比亞迪會唔會有咁既一日呢

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 freemind1 於 2020-7-3 03:00 PM 發表

揼緊心,呢啲通過等插時就話好彩
早幾日950,我叫佢買少少,唔係叫揼,都係冇買

睇佢表情已經笑到肚痛

回覆 引用 TOP

Gogogo

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]