• 瀏覽: 12,539
  • 回覆: 5
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 larry64 於 2020-7-3 12:28 PM 發表

D人係咪誤會美團係pdd?
點解日日升架
如果覺得美團係老千,pdd應該係千王先岩喎

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"

回覆 引用 TOP

上巿咁耐都仲有人以為佢只係個外賣仔

"cut loss short,let profit run"
引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-7-3 01:26 PM 發表

寧入巴巴、QQ、京東、小米等等都唔好掂美團,
呢點係我個人睇法就算佢不停升都係咁話,
隻野果種妖氣實在妖得太離地....
或者有朝一日身上妖氣消除,可能在300蚊、400蚊、500蚊既時候,先會再望下美團 ...
一百幾十時唔諗,升到三四百先考慮

引用:
原帖由 我愛四版 於 2020-7-3 01:37 PM 發表

用美團同1137比?呢d真係曱甴64仔先諗到
原來係曱甴,唔怪知眼界咁細
活在自製的方圓

引用:
原帖由 Chinahk2047 於 2020-7-3 01:40 PM 發表

曾經有隻好股響我面前69蚊ipo無珍惜到……
好多人都係咁,要等到阿豬阿狗都知係好野先敢買,平既時候永遠唔敢買,跌既時候就會懷疑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ELred 於 2020-7-4 02:51 PM 發表

2分部財務資料未經審核截至下列日期止三個月
              2020年3月31日  2019年3月31日   同比變動(人民幣千元,百分比除外)
收入:餐飲外賣     9,490,423    10,705,803      (11.4%)
到店、酒店及旅遊   3,094,978     4,492,102      (31.1%)
新業務及其他      4,168, ...
叻成咁,訓身沽啦

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]