• 瀏覽: 14,257
  • 回覆: 111
沒事  有黨在
出事  黨先走

熱賣及精選
計劃降雨, 一切在預算之中. 小事一件, 唔使每件事都要處報下, 你估中央好得閒嗎?

回覆 引用 TOP

尾國佬 係放水源頭?

《進擊的巨人》
有人喜歡墻裡的世界,有人喜歡墻外的世界!
引用:
原帖由 Tak_Yin 於 2020-7-3 12:25 AM 發表

尾國佬 係放水源頭?
雨水肯定係外國流入, 一切責任不在我方.

回覆 引用 TOP

壞消息反而令股市上升

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 恆指牛大力 於 2020-7-3 12:16 AM 發表

上網無意中睇到
封鎖消息架。。。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 恆指牛大力 於 2020-7-3 12:34 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=Mds6UWYJRfY
湖南張家界突發洪水,洪水直接從重慶居民家中沖出

自己衡量牛定熊
情況咁嚴峻都衹是一死一失蹤,證明黨做到野!😋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb2e7b6e2a4872 於 2020-7-3 12:19 AM 發表

沒事  有黨在
出事  黨先走
慘啦,要走得先過黨呀。。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
就算冇洪水,一日都唔止死一個人啦!🤗

回覆 引用 TOP

曾經係情場殺破狼,
現今情場定性羔羊!
引用:
原帖由 恆指牛大力 於 2020-7-2 11:22 PM 發表

好/壞消息已經完全由大戶控制 
火星嚟㗎?大陸洪災今年先開始呀?開心大發現咁嘅?

回覆 引用 TOP

水災關金融乜事,長江口無人炒港股。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 恆指牛大力 於 2020-7-2 11:43 PM 發表

下游六億人可能受影響,不遜肺炎疫情
你講嗰啲係咪話如果三峽大壩冧咗,會影響下遊六億人?

呢樣嘢係啱冇錯, 但現在只係如果。即係如果中國境內發生十級大地震,將會死五億人。日本如果陸沉會死三億人。 如果美國黃石 公園超級火山爆發會死兩億人。
如果當年……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 恆指牛大力 於 2020-7-2 11:35 PM 發表

係,好似封晒消息。散戶好危險
你知,我知,根本全世界繫到吹左成個星期,封咩消息呀,你估仲係幾十年前。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]