• 瀏覽: 1,830
  • 回覆: 31
本主題由 miss5 於 2020-7-3 09:35 AM 關閉
今日班傻仔完全冇料到得個叫字,所有行動可以話正式收皮,火箭式上升正式開始😆

支持

回覆 引用 TOP

班搞事頭又退出,又散解,又潛逃

仲呃班細路上街去坐終身

判返一兩單入罪

樓巿gogogo

回覆 引用 TOP

有號召力嗰啲收曬皮淨番啲低能兒童連登仔不足為患,真係升到我自己都驚😆

回覆 引用 TOP

But beware of shameless people!

回覆 引用 TOP

得返班弱智嘅可以不理😆

回覆 引用 TOP

個D 低能根本無購買力
唔關佢地事

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

國安法成立,香港繁榮安定,樓價方向大家都應該會知啦,沒有最高,只有更高

回覆 引用 TOP

BNO 可以移民去英國做blue blood.  今次樓市仲唔死緊

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2020-7-2 03:10 PM 發表

BNO 可以移民去英國做blue blood.  今次樓市仲唔死緊
咪玩啦過去五年最後嗰年先話唔批你企咗喺度呀傻仔.

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2020-7-2 03:29 PM 發表

唔會咁衰啩

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2020-7-2 03:29 PM 發表

大陸就會,西方國家係唔會既,可以告政府

不過都係嗰句,只有極少數既香港人會移民,因為在香港既衣食住行都好唔錯,而外國既月亮不一定圓

引用:
原帖由 kleeeenex 於 2020-7-2 04:07 PM 發表

大陸就會,西方國家係唔會既,可以告政府

不過都係嗰句,只有極少數既香港人會移民,因為在香港既衣食住行都好唔錯,而外國既月亮不一定圓
搵夠錢既就會考慮,如果仲要搵錢應該好難離開香港

笑死
外國全面杯葛香港的話
香港有乜本錢玩

個個都想搵錢走人,所以賣價托到最高,但又唔知係未最高,所以唔肯放,再托新高,繼續吹谷,沒有最高,只有更高

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]