• 瀏覽: 20,602
  • 回覆: 128
  • 追帖: 2
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 港台獨立 於 2020-7-2 06:09 AM 發表

俾垃圾中國共產黨統治
香港一定玩𠹌完
1450,718 ?

你唔似香港人!

回覆 引用 TOP

所有Made in China產品唔可以出口輸入美國, 睇下邊個死先

引用:
原帖由 大北997 於 2020-7-1 09:14 PM 發表

「港區國安法」通過後,中美角力愈演愈烈,有消息指,在A股上市的浪潮信息(深:000977)因被納入美國出口管治名單,令英特爾(Intel)不得不暫停供貨,一度令浪潮信息在周三(1日)在A股跌停。

據英特爾回應內地傳媒,公司因需要根據美國相關法律對其供應鏈作出一些相應的調整,故不要不臨時性的暫停對此客戶供貨,預計在兩周以內,將恢復供貨。

冇精片用 點算 ...
國產咪得囉
依家應該造得出廿年前規格

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大北997 於 2020-7-1 09:14 PM 發表

「港區國安法」通過後,中美角力愈演愈烈,有消息指,在A股上市的浪潮信息(深:000977)因被納入美國出口管治名單,令英特爾(Intel)不得不暫停供貨,一度令浪潮信息在周三(1日)在A股跌停。

據英特爾回應內地傳媒,公司因需要根據美國相關法律對其供應鏈作出一些相應的調整,故不要不臨時性的暫停對此客戶供貨,預計在兩周以內,將恢復供貨。

冇精片用 點算 ...
驚都on 9

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwma 於 2020-7-1 10:55 PM 發表

Intel會汁先
大件事, 全中國要轉用中芯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港台獨立 於 2020-7-2 06:09 AM 發表

俾垃圾中國共產黨統治
香港一定玩𠹌完
又係台灣網軍喺度搞搞震,
收皮喇。

回覆 引用 TOP

從來都唔相信有資本家 有錢搵的地方唔去

回覆 引用 TOP

廿年前歐美都唔俾中國參與盜航系統,最後成為最先進北斗研發國。

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4

回覆 引用 TOP

都話唔好同中國做生意 睇下美國公司疫情下挨到幾耐😂
美國自己玩死自己

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwma 於 2020-7-1 10:55 PM 發表

Intel會汁先
981掃貨OK!

回覆 引用 TOP

唔用Intel咪轉用AMD囉😝😝

引用:

冇精片用 點算 ...
叫美國佬留番啲晶片去煲薑啦!中國市場咁大有本事自我研發,唔需要亦唔L會再用美國晶片!

回覆 引用 TOP

有咩好驚,人地無得賣無錢賺都係咁。

回覆 引用 TOP

有生意唔做多愚蠢的白人商家

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]