• 瀏覽: 21,393
  • 回覆: 25
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 C皇 於 2020-7-1 03:13 PM 發表

今日 aeon感謝日除時排半個鐘都未俾到錢
去Aeon要用自助畀錢,快好多!

引用:
原帖由 最緊要有女2 於 2020-7-1 02:59 PM 發表

荃灣今日真係好似某版友講咁
無乜人行好似死城咁

條廢柴使咩理佢,畀我插咗佢兩嘢就深潛咗啦!

引用:
原帖由 廚房深情的救星 於 2020-7-1 04:21 PM 發表

咁L多人 你住埋我果份
咁你一定係住喺井底㗎喇!

引用:
原帖由 op42 於 2020-7-1 05:05 PM 發表

等湊湊等左近4hr先坐得低
大鴻輝嗰間「牛大人」先黐線,5點walkin,話我聽排到11:00

想訂位?
一個月後平日係9:00,假日係10:00!

引用:
原帖由 上上樂樂 於 2020-7-1 06:42 PM 發表

你睇吓排隊入荃灣廣場嘅車龍就知有無人行。
貪食蛇咁,龍尾兜咗個圈見返個龍頭

引用:
原帖由 Sin+Cos 於 2020-7-1 07:42 PM 發表

死你老味,荃灣人多到!仔究竟去荃灣未?你係咪去左田灣?果面的確少啲人
最緊要有女2 係寸緊其他人
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29174792&extra=&page=1

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-7-1 11:16 PM 發表

我成日都講㗎,係有啲荃灣人唔信
畀人寸爆仲衝出嚟柒!至叻仔係你喇,相呢?

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-7-2 09:12 AM 發表

唔係我我講啦
好心你啦,唉
又要吹,吹完畀人踢爆又要兜,兜完咪又係畀我KO,你話你為咩呢?
你話你唔得閒?
日日都見你菢住喺香討鳩噏喎,你有幾唔得閒呀?

附件

20200630_1791a877b6cf2b2f0541FH7O2JwpxSUG.png(62.65 KB)

2020-7-2 10:43 AM

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-7-2 10:44 AM 發表

可能佢近視太深
係鍾意鳩噏老作啫!

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2020-7-2 11:26 AM 發表

你就想兩個字,吉豬起碼要20分鐘以上,呢D地方邊係人住買野咁平正仆街
如果買嘢唔多,去自助畀錢唔使十分鐘!

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2020-7-2 12:27 PM 發表

都要睇你運氣,好多人買得野多都用自助
掃碼嗰個1x1米方格,玩死自己啫,除非係兩個人,一邊掃碼,一邊放第二架車仔啦!

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-7-2 06:11 PM 發表

今日閑日,將軍澳又打蛇餅,多人到不得了呀
打蛇餅?
多人?

相呢?

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-7-2 09:44 PM 發表

多賓賓
相呢?男人老狗,唔係又鳩噏呀嘛?

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-7-2 09:46 PM 發表

我話唔單止我講荃灣無人,樓主都係咁講,請你面對現實啦
人哋明吋你呀傻仔,WaKaKaKaKaKaKaKaKaKaKa

引用:
原帖由 andyyyy 於 2020-7-2 11:07 PM 發表

七百幾萬人困晒喺個小島,係咁上下景況啦,你試下全世界通晒……
香港島就係個小島
成個香港就唔係小島
四面環海先叫島
台灣就係小島喇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]