• 瀏覽: 12,451
  • 回覆: 119
成日做假新聞
會唔會執?

阿爺全面收購

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-1 12:55 AM 發表

阿爺全面收購
嘩....

執唔算啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-1 12:55 AM 發表

阿爺全面收購
點會益泥廁嬰

佢唔執,入面九成九員工洗定籮柚起碼十年後先出得監房

引用:

阿爺全面收購
唔係收購,係查封,搞撚清楚先講嘢啦!

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-7-1 01:07 發表

佢唔執,入面九成九員工洗定籮柚起碼十年後先出得監房
而家內地有一位香港女藝人,以前都係《蘋果日報》做過,大陸都肯收佢,證明佢唔係真黃絲

引用:

阿爺全面收購
呢D垃圾資收購黎無用,無生意,查得嚴收唔到黑金就會自己結業架啦

回覆 引用 TOP

唔會執,但要同人民日報同化,變紅報

回覆 引用 TOP

附件

a240ffd84eae76e6fa18cdfe3ee97b87fd45753b_b.png(291.45 KB)

2020-7-1 01:31 AM

回覆 引用 TOP

執咗佢啦

回覆 引用 TOP

大公報收購佢,搵肥佬洗廁所

引用:
原帖由 002534 於 2020-7-1 01:20 AM 發表

而家內地有一位香港女藝人,以前都係《蘋果日報》做過,大陸都肯收佢,證明佢唔係真黃絲
係中共開明,唔好學肥豬奥同㭍普淨係識妖魔化大陸,

引用:
原帖由 er007 於 2020-7-1 01:53 發表

係中共開明,唔好學肥豬奥同㭍普淨係識妖魔化大陸,
呢位女藝人而家係大陸有女主角俾佢做,人地係積極發奮型,少理政治,專心發展事業,佢就係19版《倚天屠龍記》裡4大女角中既小昭,人地90後,香港而家個班90後(我自己都係90後)真係不知所謂,搞政治多,正業被荒廢,所謂「民主自由」定義被人扭曲哂詮譯都唔知,乜野叫真正既「民主自由」,唔該用腦諗下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]