• 瀏覽: 7,822
  • 回覆: 100
引用:
原帖由 939999 於 2020-6-30 10:50 PM 發表

傻仔鋒真係憨9,吾知會唔會判終身
河童同毒果漢奸又話自己7.1會被捕嘅?
有消息未?

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
所以嗰陣推聯署嗰啲真係要記低晒做紀錄

回覆 引用 TOP

有乜好嘈,打只係遲早嘅事,只係比預期早。第一永遠唔想比第二過,第二又永遠想過第一。
等睇結果好過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-1 01:07 AM 發表

唔係美國要打殘香港,而係阿爺玩死香港!
若果係咁,班曱甴唔洗走啦!連邊個玩死香港都唔知,就係度亂咁講,同班黑記有咩分別

回覆 引用 TOP

呢個唔拉得,要連任!唔係老尾點亡國!!!

回覆 引用 TOP

曱甴就係咁無能

回覆 引用 TOP

畀你講個笑話:美國制裁香港就係唔賣嘢畀香港

回覆 引用 TOP

尾國已準備好了, 老解準備再比人踩住個柒頭啦

回覆 引用 TOP

得唔到就要破壞佢、劣根性

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2020-6-30 11:09 PM 發表

它一點也不傻!人地好多物業丫
從資金來源入手查……曱甴暴徒冇一個會係清白無辜的,
相信痴瘋還有更多「洗黑錢」罪證。

引用:
原帖由 pimon 於 2020-7-1 08:59 PM 發表

從資金來源入手查……曱甴暴徒冇一個會係清白無辜的,
相信痴瘋還有更多「洗黑錢」罪證。
充公犯罪所得,
要曱甴暴徒食幾多嘔幾多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2020-6-30 10:47 PM 發表

這些動物本能是乞兒叫兄弟比錢!自己不用工作又影響他人生活。大家記住個得動物丫。
打撚死班暴徒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s336990 於 2020-7-1 11:06 AM 發表

河童同毒果漢奸又話自己7.1會被捕嘅?
有消息未?
毒果丫伯又去乞錢!哈哈😄
河童全家不知去了那度假!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2020-6-30 11:15 PM 發表

叫制裁叫攬抄的人根本是有錢人不用工作而食好住好!
看看這此動物個個幾萬起人工!!!或乞!叫其他人比錢。
YouTube 大把叫人比錢!請政府查稅丫。

街頭表演也大把人比錢!立查稅丫! ...
人地黃痴鋒叫班傻仔眾籌一次  落袋已經唔小啦

人地做得汗奸  背後一定有幕後料啦  轉一轉  買d乜投資下  又搵唔小啦

佢驚咩姐   大把錢  而且  又唔用佢沖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 002534 於 2020-7-1 01:55 AM 發表

咁美國又知唔知道干預人地國家事務係可恥行為?成日以為自己係救世主,成個多事八婆咁,如果國際法律有一條係專門針對干預他國事務既國家既法例就好,美國可以收皮了 ...
你第一日知???  由打完二戰  到同蘇聯2極冷戰一直都係咁做

特別蘇聯內訌分裂之後  更加變本加厲  你唔知咩???

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]