• 瀏覽: 8,434
  • 回覆: 100
pK

熱賣及精選
引用:
原帖由 781851190 於 2020-7-1 01:58 AM 發表

個問題係美國咁關心關顧香港,點解要取消香港優惠待遇?
哈哈哈,尾國佬好壞,一日到黑就想點搞散人地國家,中國人一定要挻自己,愛自己的國家,甘國家,人民才有希望。

引用:
原帖由 timoteo 於 2020-7-1 02:10 AM 發表

算罷了,阿爺係要蝦你又唔準你搵幫手,等有一日蝦到你身上你就知;係,其他國家的國安法都差唔多,但人地有普選,呢個政黨濫用法律人地可以下界選舉投票俾另一個,你有呢個權力嗎?? ...
你真係覺得你有份選?普選?選出個大傻侵做腫桶?普選?選出個大話腫桶?目前環顧世界,一黨專政先係最好,中國領袖,領導人最為國家,人民謀福利,呢D已係鐵一般嘅事實。

等睇垃圾黃絲曱甴折墮

認同

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2020-6-30 10:47 PM 發表

這些動物本能是乞兒叫兄弟比錢!自己不用工作又影響他人生活。大家記住個得動物丫。
根本就係美國點呢啲狗去, 做場戲先有藉口參與做大龍鳳

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2020-6-30 10:47 PM 發表

這些動物本能是乞兒叫兄弟比錢!自己不用工作又影響他人生活。大家記住個得動物丫。
佢地係細菌 癌 一定要剷除

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-1 01:19 AM 發表

依D就叫機緣巧合。正常來講,邊有人會想到期間會出現武肺事件?
侵侵只係想借中美貿易談判呃下選票,點知會俾武肺火燒後欄,攪到晚節不保  ...
柒兩鋪搞世界政治,即頭好似當做生意、賭枱上賭博,成日想搏懵,希望莊家爆煲,自己得益!結果,偷雞唔到蝕渣米呢!

引用:

走狗收尾國錢
叫人衝
自己鬆

引用:
原帖由 939999 於 2020-6-30 10:50 PM 發表

傻仔鋒真係憨9,吾知會唔會判終身
係應該判終生,永不翻身

this way,曱由講到口臭,夢一場

引用:
原帖由 是緣是債是場夢 於 2020-6-30 10:58 PM 發表

特朗普顛覆大陸國家政權,快D拉特朗普啦
伊朗已正式通輯特朗普

引用:

唔知市民可唔可以引呢條新法例去舉報 相關人士? 例如黃芝瘋, 早前成日宣傳叫外國制裁香港

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]