• 瀏覽: 7,731
  • 回覆: 100
引用:
原帖由 陳小鳳 於 2020-6-30 11:09 PM 發表

它一點也不傻!人地好多物業丫
充公

引用:
原帖由 939999 於 2020-6-30 11:17 PM 發表

充公
查清真相而安法津處理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2020-6-30 11:09 PM 發表

它一點也不傻!人地好多物業丫
可充公

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 939999 於 2020-6-30 10:50 PM 發表

傻仔鋒真係憨9,吾知會唔會判終身
十年都好啊,搵幾個際旗法例先夠威武。

回覆 引用 TOP

個D叫別國制裁香港既人, 
最後別國關佐水喉, 
搞到自己社團都冇晒水仲要解散, 
未制裁到其他人, 首先自己制裁自己
何必呢

回覆 引用 TOP

多得班後生亂咁黎 唔識玩政治就咪玩拉,依家唔係街邊買餸鬧交大聲就係你嬴,累撚死 幫美國打殘香港,想唔話個班人係賣國都唔得

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-1 01:07 AM 發表

唔係美國要打殘香港,而係阿爺玩死香港!
你小心說話呀,不過美國佬都係仆街架拉,由貿易戰搞到去今日既地步

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-1 01:12 AM 發表

集大下面班馬又廢,見777滿口流尼英語,以為可以得米,點知原來蘿底燈一個
多謝依個人材獻計
香港先會更進一步行到國安法,我真心真心多撚謝佢架

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2020-6-30 11:04 PM 發表

根本不可能拉回大陸。如果可以就不會出現勇武丫。請想一想!某些人作的就作!

睇清楚啦,真送中嫁唔係講笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-7-1 01:19 AM 發表

依D就叫機緣巧合。正常來講,邊有人會想到期間會出現武肺事件?
侵侵只係想借中美貿易談判呃下選票,點知會俾武肺火燒後欄,攪到晚節不保  ...
特郎普依條撚樣 拉票搞咁多野,咁多地方唔搞都咪玩我地香港拉

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2020-6-30 10:47 PM 發表

這些動物本能是乞兒叫兄弟比錢!自己不用工作又影響他人生活。大家記住個得動物丫。
黃C呢邊鬧政府暴政嗰邊即刻第一時間去申請一萬蚊,真係好有骨氣。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]