• 瀏覽: 31,884
  • 回覆: 282
  • 追帖: 2
經濟圈一定係要睇阿爺架啦, 阿爺經濟圈邊有得輸?

附件

bb.jpg(10.97 KB)

2020-6-30 08:39 PM

曱甴88

D野貴過出面仲話良心

鄉土股神
m記,吉野家,美心,3哥等 強烈支持
大家最好用埋銀聯卡,visa個d美國佬會有份收水,咪益特郎普

推介中銀大灣區雙幣銀聯卡,第日出入大陸好方便

我今日都好開心

回覆 引用 TOP

尋日雖然個市升,但有咩開心得過曱甴收皮

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2020-6-30 08:50 PM 發表

D野貴過出面仲話良心
你幫襯過

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-7-1 01:12 發表

m記,吉野家,美心,3哥等 強烈支持
大家最好用埋銀聯卡,visa個d美國佬會有份收水,咪益特郎普

推介中銀大灣區雙幣銀聯卡,第日出入大陸好方便 ...
垃圾店, 一早已經唔食
食小店好過

恭喜中國男籃重奪亞洲冠軍寶座!!!
直接晉身2016年巴西奧運!
引用:
原帖由 ngben 於 2020-6-30 20:43 發表

曱甴88
如果係堅料警察會搵佢,如果係流料警察會搵你

恭喜中國男籃重奪亞洲冠軍寶座!!!
直接晉身2016年巴西奧運!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-6-30 08:39 PM 發表

國安法|龍門冰室宣布退出「黃色經濟圈」 老闆張俊傑:心灰意冷
https://www.hk01.com/article/492275?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 
引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-6-30 08:39 PM 發表

說好的核爆都唔割,一日之間割既割,走既走,散既散,YC醒未呀😂😂😂

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 
聰明

回覆 引用 TOP

錢餵狗都唔會比佢地賺。

回覆 引用 TOP

係D曱甴白痴, 搞d咁嘅黃色白痴經濟, 冇腦!

回覆 引用 TOP

國安法出臺,
曱甴圈全部改爲
和你割
和你撤
和你逃
和你退............

五大清算,缺一不可!
黑暴黑護,黑媒黑教黑議員!
提示:支持鍵盤翻頁左 右