• 瀏覽: 14,742
  • 回覆: 70
  • 追帖: 3
今次我估計比康基更進取

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2020-7-3 08:02 PM ) 參與人數 229

1. 破招至平手(要尊重投票意願)
2. 平手至升50%
3. 升51%至100%
4. 升101%至150%
5. 升151%至200%
6. 201%至250%
7. 250%以上
一定唔會好似毛記葵涌暗盤已經升4-5倍

引用:
原帖由 旅遊原動力 於 2020-6-30 08:22 PM 發表

一定唔會好似毛記葵涌暗盤已經升4-5倍
毛記係蚊型(炒供求已經……),不過好似當年既希瑪眼科炒勢真係無得輸,呢隻係中小型,行業熱炒,保薦人同基石投資者都掂掂地,最唔掂係孖展完抽唔到……就

一手會吾得2巴仙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jacksoline 於 2020-6-30 08:27 PM 發表

毛記係蚊型(炒供求已經……),不過好似當年既希瑪眼科炒勢真係無得輸,呢隻係中小型,行業熱炒,保薦人同基石投資者都掂掂地,最唔掂係孖展完抽唔到……就 ...
喊出黎

回覆 引用 TOP

估計抽幾多手先中1?

引用:
原帖由 ken09090909 於 2020-6-30 10:46 PM 發表

估計抽幾多手先中1?
參考康基既話.....90手以上?(最少,佢集資少一半會更難抽)

你隻超難種,希望中,集氣中

回覆 引用 TOP

其實最攞命係$0機價抽5手,免佣金,免手續費,引伸左一批無付出既人頭(同埋近來強人用多戶口去抽),出黎分薄曬中簽率,如果超1500至2000倍,我估要300手至400手先穩中一

引用:
原帖由 lazysonic 於 2020-6-30 11:42 PM 發表

參考康基既話.....90手以上?(最少,佢集資少一半會更難抽)
康基集資30億,眼仔只糸佢一半,保守要二百手至中

回覆 引用 TOP

應該會好似希瑪眼科咁

尋日見到有D人好衰,自己孖左就唔想其他人再上車,心地唔好

引用:
原帖由 ken09090909 於 2020-6-30 10:46 PM 發表

估計抽幾多手先中1?
應該200/300

我估 200

間間銀行都開孖 今次好難講 可能400手穩中1都夠膽死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jacksoline 於 2020-7-1 02:11 AM 發表

其實最攞命係$0機價抽5手,免佣金,免手續費,引伸左一批無付出既人頭(同埋近來強人用多戶口去抽),出黎分薄曬中簽率,如果超1500至2000倍,我估要300手至400手先穩中一 ...
請問邊間?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]