• 瀏覽: 2,634
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
我,追魂妹,宣布從今天起唱好香港股市。
作為追氏家族的其中一員,這是個維穩香港金融經濟的決定。未來的股市分析工作,我亦將支持牛三。
牛三在前,今天就此與香討戰友一起,各自在不同股場上努力。

即使活在股市當中,我們都要繼續堅強的生活着,時刻記着彼此的存在。只要活着就會看見希望。
追魂妹
二零二零年六月三十日

我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
比你唱好,好快燈死個市

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-6-30 07:35 PM 發表

比你唱好,好快燈死個市
唔巧牙

回覆 引用 TOP

又燈

回覆 引用 TOP

邊個俾豬仔 出黎直揪

你一唱衰就篤你灰

回覆 引用 TOP

求你,唔好

回覆 引用 TOP

美期急插

一路發

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-6-30 07:31 PM 發表

我,追魂妹,宣布從今天起唱好香港股市。
作為追氏家族的其中一員,這是個維穩香港金融經濟的決定。未來的股市分析工作,我亦將支持牛三。
牛三在前,今天就此與香討戰友一起,各自在不同股場上努力。

即使活在股市當中,我們都要繼續堅強的生活着,時刻記着彼此的存在。只要活着就會看見希望。
追魂妹
二零二零年六月三十日 ...
你睇返淡,好唔好

唱好幾日好啦,我吉倉緊...等炒第三轉升浪架

回覆 引用 TOP

同燈鼠一樣咁燈, 追魂仲衰成日出埋啲唔好笑既膠post

Who are u? Who do u Think u r?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港回收的神 於 2020-6-30 08:08 PM 發表

同燈鼠一樣咁燈, 追魂仲衰成日出埋啲唔好笑既膠post
你就唔好笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AustinKwok47 於 2020-6-30 07:59 PM 發表

你睇返淡,好唔好
唱衰 我怕送中

回覆 引用 TOP

唱好無用,要有錢先推得旭

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]