• 瀏覽: 3,092
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
祝各位大汁

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
倍升股,希望唔好升得太多啦,否則暗盤又唔敢太重注

CD ROM
引用:
原帖由 wongtai38 於 2020-6-30 06:08 PM 發表

倍升股,希望唔好升得太多啦,否則暗盤又唔敢太重注
呢隻儲咗太多水,暗盤一開,潮催式噴升,帶定把遮啦

回覆 引用 TOP

我覺得倍升潛力,泡泡高好多

回覆 引用 TOP

太少貨。好易炒上。不過三倍就

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

最多咪中得1-2手。

重注煙仔永泰好過

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2020-7-1 01:11 AM 發表

最多咪中得1-2手。

重注煙仔永泰好過
200手,應該有一手

回覆 引用 TOP

梗係唔希望暗盤一開噴升,起碼比幾分鐘時間我買多d

回覆 引用 TOP

有冇師兄打算暗盤升小過50%掃貨?

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2020-7-1 01:45 PM 發表

有冇師兄打算暗盤升小過50%掃貨?
呢個假設性 好難出現,正常低過一倍都可玩返幾手

引用:
原帖由 股王之皇 於 2020-7-1 02:02 PM 發表

升低於一倍入返幾手,搏升兩,三倍

回覆 引用 TOP

真係咁堅?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股王之皇 於 2020-7-1 02:02 PM 發表

股王,呢隻眼睇幾多?上期冇聽你早洩左,好後悔

CD ROM
大汁一手半手蝕手續同息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongtai38 於 2020-7-1 02:10 PM 發表

股王,呢隻眼睇幾多?上期冇聽你早洩左,好後悔
熄機唔睇暗盤就唔會抵受不住

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]