• 瀏覽: 15,831
  • 回覆: 144
引用:
原帖由 今天泛黃的神 於 2020-6-30 05:43 PM 發表

賣給HK都是過期貨。不用也罷
煙霧彈就係要多煙,打仗時無煙死得人多

回覆 引用 TOP

美國唔賣,其他國家即刻賣比香港

回覆 引用 TOP

活捉伊萬卡,解放美利堅

回覆 引用 TOP

唔知我屋企有咩係 Made in the USA?希望唔使搵太耐!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 200888 於 2020-6-30 05:29 PM 發表

咁係講緊華為制裁美國喎,美國無諗本事做5G,又搶又呃捉埋人個女都做唔諗倒
美國一向用盡方法搶別人市場, 看看「美國陷阱」本書,如何用五年時間幫通用電器搶法國最大電力公司。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fffff9527 於 2020-6-30 04:49 PM 發表

我一直以為我唔買你嘅嘢令到你經濟損失先至系制裁你,原來你唔賣野比我,我唔俾錢你賺叫做制裁我,照呢個邏輯你唔用華為5G知設備咁咪屬于華為制裁你。 ...
美國佬成日話制裁中國, 中國啲官員都口up up 咁反擊
成日都想睇兩邊鬥制裁, 事實中國成日都做被動嗰位先鬥唔成
咁點解

餓狗搶屎,落狗屎,龍床不如狗竇,人唔笑狗都吠,打死狗講價
跟尾狗,門口狗,裝假狗,狗咬狗,落水狗,好狗唔攔路,狗眼看人低
烚熟狗頭,人多烚狗唔腍,掛羊頭賣狗肉,心肝當狗肺,夏至狗,阿崩叫狗
係咁簡單就好……

回覆 引用 TOP

俾錢去買還要求人?痴痴地

引用:
原帖由 吃飯的人 於 2020-6-30 06:57 PM 發表

俾錢去買還要求人?痴痴地
有得揀先至係老板

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fffff9527 於 2020-6-30 04:49 PM 發表

我一直以為我唔買你嘅嘢令到你經濟損失先至系制裁你,原來你唔賣野比我,我唔俾錢你賺叫做制裁我,照呢個邏輯你唔用華為5G知設備咁咪屬于華為制裁你。 ...
鬼佬反智係咁上下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天泛黃的神 於 2020-6-30 05:43 PM 發表

賣給HK都是過期貨。不用也罷
最好艾瘋吾好賣來中國香港我就話佢叻!!

美國制裁香港,令香港人好驚,最驚係冇左美國肺炎,因為佢唔賣俾香港人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 petermary204204 於 2020-6-30 05:18 PM 發表

人地唔賣你無諗本事做既野俾你咪叫制裁
鬼叫你又搶又呃都做唔諗到
鬼叫美國又搶又呃做唔到5G咩,所以美國成日話與中國有貿易逆差,美國被中國制制裁了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 petermary204204 於 2020-6-30 05:18 PM 發表

人地唔賣你無諗本事做既野俾你咪叫制裁
鬼叫你又搶又呃都做唔諗到
你條on9仔!🤭你咁七!其實你有無朋友?🤭

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]