• 瀏覽: 1,123
  • 回覆: 54
你阿爺週不時嚇9香港人,要用周邊城市取代香港。但實際上,香港對大陸權貴極為重要。

因為大陸權貴唔容易通過外資大行炒賣國內股市,只有港股可以任9大鱷造市,發放虛假業績、數據。

一切運作正常!

市升, 大把股唔升有咩用?

房子是用來住的不是用來炒
早買早享受, 遲買平幾球!
咁同黃絲話外資會撤走,係咪一撚樣?

引用:
原帖由 ce1st 於 2020-6-30 12:24 PM 發表

日日升來升去得果幾隻.其他啲未升過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ce1st 於 2020-6-30 12:24 PM 發表

夾來夾去,都係指數。無頂又無底,同過澳門差唔多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manhoxyz 於 2020-6-30 12:25 PM 發表

咁同黃絲話外資會撤走,係咪一撚樣?
中國政府宣佈,7月起在河北省、浙江省及深圳市3地試行提存管制,個人分別提存10萬、30萬及20萬人民幣就需上報,企業則是50萬人民幣,最快可能在2022年北京冬奧那時施行,而數位貨幣也可能在那時候推出。

外、內資都有撤走,只係你無留意啫..

回覆 引用 TOP

內地5月國企利潤總額按月大增2.5倍!

國家財政部公布數據顯示,今年首五個月主要經濟效益指標按年降幅收窄,經濟運行顯著回升。單計5月,全國國有及國有控股企業利潤總額按月增長251.1%,恢復至去年同期水平的94.5%。今年首五個月利潤總額6,630.9億元人民幣(下同),按年下降52.7%。

回覆 引用 TOP

咁加拿大都走资啦,on9仔

港交所同騰訊又升十幾蚊!

支持警察嚴正執法!

回覆 引用 TOP

起碼都有D價值被中國利用下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-6-30 12:23 PM 發表

你阿爺週不時嚇9香港人,要用周邊城市取代香港。但實際上,香港對大陸權貴極為重要。

因為大陸權貴唔容易通過外資大行炒賣國內股市,只有港股可以任9大鱷造市,發放虛假業績、數據。

一切運作正常! ...
咪改個名個股票2個字就扮投資者啦,連登曱甴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-6-30 12:23 PM 發表

一切運作正常! ...
唔洗比鬼佬操控係好事

引用:

一切運作正常! ...
美國股市A股化,你侵侵要升就升,要跌就跌,乜9數據都係假!!!!!
要升就叫FED買下野, 要跌就放幾下疫情告急消息, 其實假能到出汁!!!!!

回覆 引用 TOP

升咗10幾年都係2幻幾

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-6-30 12:57 PM 發表

升咗10幾年都係2幻幾
2018 33000
2019 30000
2020 27000

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]