• 瀏覽: 10,145
  • 回覆: 45
引用:
原帖由 乳雲計算 於 2020-7-2 11:34 AM 發表

才仔抽走左5億飛
孖唔到煙仔。轉左孖呢隻。

請問有伏麼?

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
永泰現金抽左1手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你假誠 於 2020-7-2 11:40 AM 發表

孖唔到煙仔。轉左孖呢隻。

請問有伏麼?

才字煙多左20億飛
唔排除有人將永泰D飛轉去煙仔

引用:
原帖由 乳雲計算 於 2020-7-2 11:47 AM 發表

才字煙多左20億飛
謝。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

甘細隻得69x,銀行唔方多,危。
Source: HKET, July 2. 11am 

新股        一手入場費        孖展認購額        超購倍數        相關文章
歐康維視生物-B (新上市編號:01477)        7404元(500股)        808.27億元        519.5倍        歐康維視生物今日招股 入場費7404元
思摩爾國際 (新上市編號:06969)        12525元(1000股)        274.6億元        31.13倍        電子煙製造商思摩爾今招股 入場費12525元
海普瑞藥業  (新上市編號:09989)
已截止        10404元(1000股)        78億元        11.6倍        海普瑞孖展跑出 有「逢投必賺」的基投認購
永泰生物-B (新上市編號:06978)        11111元(1000股)        77億元        69倍        醫藥股永泰生物與基投天力士潛在商業合作機會

回覆 引用 TOP

剛孖了

引用:
原帖由 乳雲計算 於 2020-7-2 11:34 發表

才仔抽走左5億飛
Omg 抽飛

回覆 引用 TOP

使X驚,77億喇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2020-7-2 12:07 PM 發表

剛孖了
奶密密下注

引用:
原帖由 288328832883 於 2020-7-2 01:55 PM 發表

奶密密下注
剩係孖咗呢隻。等緊屎眼同自摩易獅子重開孖展,唔開就抽一手算🤣

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2020-7-2 01:57 PM 發表

剩係孖咗呢隻。等緊屎眼同自摩易獅子重開孖展,唔開就抽一手算🤣
呢隻禾係排第3

但刀放棄

玩2隻夠了

引用:
原帖由 288328832883 於 2020-7-2 07:43 PM 發表

呢隻禾係排第3

但刀放棄

玩2隻夠了
其實可考慮做一手黨

回覆 引用 TOP

仲孖?柯煙啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乳雲計算 於 2020-7-2 11:47 AM 發表

才字煙多左20億飛
請問呢張圖係邊度搵㗎 ?邊度可以睇到超額幾多倍?

引用:
原帖由 床下巨大的羊羊 於 2020-7-3 10:00 AM 發表

請問呢張圖係邊度搵㗎 ?邊度可以睇到超額幾多倍?
去play store download
捷利交易寶

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]