• 瀏覽: 6,340
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
本主題由 miss5 於 2020-7-1 08:24 AM 關閉
引用:
原帖由 cantona1980 於 2020-6-30 04:57 PM 發表

大家咁話la
射件啱啱高唔過對面樓無海!或垃圾房𨋢糟隔離二手醒件凶宅樓上樓下估足價比你個X客嘆

熱賣及精選
引用:
原帖由 cantona1980 於 2020-6-30 04:50 PM 發表

重點 熟盤冇所謂  唔熟盤又問乜都唔知 洗Q佢跟著行  最Q憎
係呀, 我通常每次有興趣去睇新盤, 都會事前自己熟知一下, 而每次個去睇時, AA10問9唔知, 仲要係一個小朋友跟著行, 之後去到最後就搵一個大佬(經理)去攔截我..... 想點呀

站於AA經理級既角度我明, 佢地係想派一D o靚仔去做跑腿, 而經理就專門去接客傾單, 但, AA們又有冇站於客人既角度去睇事呢.

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-6-30 05:00 PM 發表

射件啱啱高唔過對面樓無海!或垃圾房𨋢糟隔離二手醒件凶宅樓上樓下估足價比你個X客嘆
你有單開先講la

引用:
原帖由 cantona1980 於 2020-6-30 05:01 PM 發表

你有單開先講la
開你波

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 65639567 於 2020-6-30 05:01 PM 發表

係呀, 我通常每次有興趣去睇新盤, 都會事前自己熟知一下, 而每次個去睇時, AA10問9唔知, 仲要係一個小朋友跟著行, 之後去到最後就搵一個大佬(經理)去攔截我..... 想點呀

站於AA經理級既角度我明, 佢地係想派一D o靚仔去做跑腿, 而經理就專門去接客傾單, 但, AA們又有冇站於客人既角度去睇事呢. ...
自己熟既agent 有時要交人頭幫下佢行下冇所謂 大家都知乜事 最怕見到D講嘢又唔正 問乜都唔知 真係唔該晒你  刀手永遠係豬肉檯等你架嘛

回覆 引用 TOP

做AA 慘過掃街

回覆 引用 TOP

Agent 仲有一個用途,就係幫發展商做勢,發展商俾嗰啲佣金唔會俾番個買家,唯有向Agent 攞,其實可以搵相熟Agent 或Agent 朋友,回佣都會有信心,咪當益下朋友, 促進香港繁榮。

回覆 引用 TOP

自己考個經紀牌,自己買樓,傭自己全食重好啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-6-30 02:26 PM 發表

on99你唔去做?日灑兩淋企街9個鐘撈客,話你on9你又嬲,企街日問100個人可能得1個同你睇示範單位,10個睇示範單位既客得2個同你入票,得一個抽中,你個腦生係屎忽度,幾L辛酸你又唔L知!日日上來9up9叫!比人吊你老母係應該! ...
嘩,原來你份工咁能辛苦架咩

****1,再辛苦的工作仲有,人地比你更辛苦也沒有這回報人工呀柒頭,你真是比人屌得少

講能到自己份工好大貢獻咁
咪又係吸人血

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-6-30 02:26 PM 發表

on99你唔去做?日灑兩淋企街9個鐘撈客,話你on9你又嬲,企街日問100個人可能得1個同你睇示範單位,10個睇示範單位既客得2個同你入票,得一個抽中,你個腦生係屎忽度,幾L辛酸你又唔L知!日日上來9up9叫!比人吊你老母係應該! ...
你係示範單位門口,掛個牌係心口,大大隻字寫能住回俑95%

D客自動找你呢㭍頭,仲使乜去揾客

回覆 引用 TOP

睇呢D帖真過癮

邊個係AA好易知

平時唔認唔認,一講到$就現曬形

回覆 引用 TOP

錢係應該給人賺的,唔可以去的太儘。太儘就係佔人便宜。

AA 呢個行業同 律師樓都一樣  要好小心 講好律師費,又收雜費, 。。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]