• 瀏覽: 6,191
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
本主題由 miss5 於 2020-7-1 08:24 AM 關閉
引用:
原帖由 數錢數唔停 於 2020-6-30 06:41 AM 發表

Agent 都要食飯。 俾咁多資料你, 你也要俾生存空間對方 。
岩,所以根本不耍回

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賈谷主 於 2020-6-30 09:53 AM 發表

佢一定話發展商未講回幾多,應承唔到你。另外,你點証明發展商最後畀幾多。
慣常答法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 澳雲二世 於 2020-6-30 06:04 AM 發表

因為這裡好多人同少俠一樣係AA無生意做時上來吹水
口講口賠囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 數錢數唔停 於 2020-6-30 06:41 AM 發表

Agent 都要食飯。 俾咁多資料你, 你也要俾生存空間對方 。
新樓AA只係做陪跑... 做二手我覺得掋比。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-6-30 01:36 PM 發表

10,000.000樓價
發展商比300,000 AA行
回9成比個客
AA行有30,000
AA行分1000比AA咁少?你說真的嗎?我唔係好信囉。

就當你$1000,你肯回9成,大把客排住隊揾你啦,要做幾十個客也不難

就呢一區,已經有AA這樣做
只幫入票,其他野例如睇樓各下自理,回9成無問題
只是小小付,就有生意,何樂而不為

乜你無見過呢種AA 咩
唔知 ...
on99你唔去做?日灑兩淋企街9個鐘撈客,話你on9你又嬲,企街日問100個人可能得1個同你睇示範單位,10個睇示範單位既客得2個同你入票,得一個抽中,你個腦生係屎忽度,幾L辛酸你又唔L知!日日上來9up9叫!比人吊你老母係應該!

根唔駛回。。直頭自己行入去買。樓書網上有。叫發展商直接張份傭比埋你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-6-30 01:36 PM 發表

回9成比個客
AA行有30,000

就當你$1000,你肯回9成,大把客排住隊揾你啦,要做幾十個客也不難

乜你無見過呢種AA 咩
唔知 ...
有乜可能做到幾十個客吖,一個新盤得3兩百伙,一個AA抽到一個都好叻了。
呢D盤萬人抽邊有咁易中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 澳雲二世 於 2020-6-30 06:04 AM 發表

因為這裡好多人同少俠一樣係AA無生意做時上來吹水
長期無數

回覆 引用 TOP

引用:

我唔認同
二手真係好多資訊會比你 同考功夫
一手好多野自己上網大把資訊 我walkin 入去唔一定買到 咪又係要抽 抽到係我比$ agent賺唔係你佢跑件貨比我 分下莊閒先

回95%真係有D過份
我入飛叫回70%都叫好有良心

引用:
原帖由 wize 於 2020-6-30 07:29 AM 發表

新樓AA係完全冇價值
角色就等於我去超級市場買嘢
AA企喺收銀機前面講聲呢個係我嘅客
超級市場就要俾傭AA咁
成個交易,AA除左出現,乜撚都冇做過 ...
無錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ahfung2991 於 2020-6-30 07:51 AM 發表

AA好專業嫁,你買完樓有咩搵返佢一定會覆你
佢地打曬交先得1%傭,你仲要回95%叫佢地食屎呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-6-30 09:13 AM 發表

薄利多銷
有一成點會無肉食?

全港市民每人比$1佢已經有幾萬萬
全國人民每人一比$1,已經十幾億

自動送上門的$,點會無得賺?

所以犯民日日眾籌,就是咁解 ...

回覆 引用 TOP

引用:

回9成比個客
AA行有30,000

乜你無見過呢種AA 咩
唔知 ...
乜都唔知既人真係幸福

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cantona1980 於 2020-6-30 04:04 PM 發表

我唔認同
二手真係好多資訊會比你 同考功夫
一手好多野自己上網大把資訊 我walkin 入去唔一定買到 咪又係要抽 抽到係我比$ agent賺唔係你佢跑件貨比我 分下莊閒先

回95%真係有D過份
我入飛叫回70%都叫好有良心 ...
發展商賣新樓,好多花款,不同付款方法,折扣,優先次序。 無aa 可以話發展商搞唔掂。

引用:

AA 認證

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]