• 瀏覽: 5,638
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
本主題由 miss5 於 2020-7-1 08:24 AM 關閉
熱賣及精選
回佣唔犯法

係發展商既佣金 95 % 定 AA 果份 95%

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-6-30 07:06 發表

一個AA回7成,做得一間

另一個AA回9成,做5間

邊個賺得多?

心口大大隻字寫住回9成,客人會自動找你,而不是你找客人,咁就會多客架啦

點賺,係咪要人教架,仆街AA吸血鬼! ...
7,8成係最基本, 去到9成以上aa可能已經無肉食所以先鬼哂咁嘈

引用:
原帖由 ahfung2991 於 2020-6-30 07:51 AM 發表

AA好專業嫁,你買完樓有咩搵返佢一定會覆你
佢地打曬交先得1%佣,你仲要回95%叫佢地食屎呀
舊屎唔好食點會打晒交搶?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 數錢數唔停 於 2020-6-30 06:41 AM 發表

Agent 都要食飯。 俾咁多資料你, 你也要俾生存空間對方 。
買新樓唔駛比佣仲食埋經紀果份,抵佢地負資產買幾樓就幾樓跳落黎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-6-30 09:06 AM 發表

7,8成係最基本, 去到9成以上aa可能已經無肉食所以先鬼哂咁嘈
薄利多銷
有一成點會無肉食?

全港市民每人比$1佢已經有幾萬萬
全國人民每人一比$1,已經十幾億

自動送上門的$,點會無得賺?

所以犯民日日眾籌,就是咁解

都要抽到靚no有得揀 有幾多AA有幾張客單在手 都係靠新樓食飯 以上班人都唔知買過新樓未

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 澳雲二世 於 2020-6-30 06:04 AM 發表

因為這裡好多人同少俠一樣係AA無生意做時上來吹水
因為大部分都係AA

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milkylok 於 2020-6-30 07:30 AM 發表

你比左乜嘢資料係網上無既?
AA咪就係假料law
吹到天上有,地下冇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-6-30 09:13 AM 發表

薄利多銷
有一成點會無肉食?

全港市民每人比$1佢已經有幾萬萬
全國人民每人一比$1,已經十幾億

自動送上門的$,點會無得賺?

所以犯民日日眾籌,就是咁解 ...
一成有肉食?你係咪on㗎?一成落到經紀袋得仟元,為層樓而結婚,為回佣而買樓!全部無好下場

商業社會,你情我願啫,回幾多邊有對錯架。

傾好條件,簽埋約,抽中咗先呢反口,果一刻局你屈服,都幾離譜,呢種做生意手法,應該給予譴責。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]