• 瀏覽: 3,285
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
哥哥都話788有兩個鐵塔....爆升

我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
Gogogo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-6-29 08:57 PM 發表

你哥哥都係M字額

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-6-29 08:59 PM 發表

你哥哥都係M字額
話明中國鐵塔 緊係要有兩個屎塔

大細波

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-6-29 09:00 PM 發表

好似蘇民峰個頭M字額

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-6-29 08:57 PM 發表

788鐵塔唔係我杯茶
1810,吊米有2條大陰燭………向12蚊出發

引用:
原帖由 亞洲盤顧問 於 2020-6-29 09:07 PM 發表

788鐵塔唔係我杯茶
1810,吊米有2條大陰燭………向12蚊出發
1810之前食一大棍 已走哂CALL

回覆 引用 TOP

国外政治打压,国内追求老外货,买苹果也不买国货,自己人什么时候能团结起来,塔铁就什么时候起飞,不把老外打下,塔也只是一座老旧的塔。

回覆 引用 TOP

爆唔緊要 聽日頭1分鐘唔好升住比我入貨先

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-6-29 09:00 PM 發表

定係你講依坐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-6-29 09:58 PM 發表

爆唔緊要 聽日頭1分鐘唔好升住比我入貨先
我都要put

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-6-29 10:05 PM 發表

我都要put
睇到咁差 😅

回覆 引用 TOP

引用:

M波越走越弱變左弱音波喎。

因為別人不會一生陪伴著妳,唯有自愛,才能踏出尋找幸福的第一步。

回覆 引用 TOP

最近既恆指升浪中, 788一直跌, put佢好過

房子是用來住的不是用來炒
早買早享受, 遲買平幾球!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]