• 瀏覽: 2,302
  • 回覆: 39
  • 追帖: 1
1995 永升keep住跌
3319 雅居樂無乜力上

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

呢兩個禮拜三四線狂升
一二線估值太高

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 leucocyte 於 2020-6-15 10:10 AM 發表

呢兩個禮拜三四線狂升
一二線估值太高
有冇機會上番呢
3319 上過44

引用:
原帖由 jon_jon 於 2020-6-15 10:10 AM 發表

有冇機會上番呢
3319 上過44
應該要調深D先再起

"cut loss short,let profit run"
引用:
原帖由 leucocyte 於 2020-6-15 10:13 AM 發表

應該要調深D先再起
再調震散哂

引用:
原帖由 jon_jon 於 2020-6-15 10:14 AM 發表

再調震散哂
就係要震返D出黎,無貨鬼同你拉

回覆 引用 TOP

其實如有留意一二線出既收購價,就會發覺之前三四線係好抵買

引用:
原帖由 leucocyte 於 2020-6-15 10:18 AM 發表

其實如有留意一二線出既收購價,就會發覺之前三四線係好抵買
1995 今日除淨之後應該再低啲

回覆 引用 TOP

時代鄰里
細火慢炒

1995 穿$11 了

回覆 引用 TOP

長線都唔驚既

回覆 引用 TOP

Yes

回覆 引用 TOP

2669大隻D