• 瀏覽: 20,311
  • 回覆: 164
  • 追帖: 3
大量人想買,出盡方法唱淡,又唱垃圾堆填區又唱墳埸,嘥九氣。

綜合各方消息,最平個間估計14K半,均價15.5K第一張單

熱賣及精選
最平屎渠層,可能有幾間12999,當做下宣傳
引用:
原帖由 江湖笑俠 於 2020-6-14 01:31 PM 發表

大量人想買,出盡方法唱淡,又唱垃圾堆填區又唱墳埸,嘥九氣。

綜合各方消息,最平個間估計14K半,均價15.5K第一張單

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2020-6-14 01:34 PM 發表

最平屎渠層,可能有幾間12999,當做下宣傳
第二張價單16K

如果個價真,只可以去一半。

引用:
原帖由 esh45 於 2020-6-14 01:56 PM 發表

如果個價真,只可以去一半。
慢慢去

15-16K嘅貨 MARINI 大把貨尾賣唔出 以三房 四房為主的 sea to sky 無可能重蹈覆轍  

引用:
原帖由 歸去來兮 於 2020-6-14 02:02 PM 發表

15-16K嘅貨 MARINI 大把貨尾賣唔出 以三房 四房為主的 sea to sky 無可能重蹈覆轍  
邊個近海D?

認同!

引用:
原帖由 江湖笑俠 於 2020-6-14 02:05 PM 發表

邊個近海D?
去海邊的距離兩者相差不太遠 但是MARINI海景是望南 SEA TO SKY 海景是望西! 特別是在夏天 望西好曬嘅

引用:
原帖由 歸去來兮 於 2020-6-14 02:13 PM 發表

去海邊的距離兩者相差不太遠 但是MARINI海景是望南 SEA TO SKY 海景是望西! 特別是在夏天 望西好曬嘅
向西是望港島海,向南望工業村同堆填區,向南有咩特別好?

引用:
原帖由 江湖笑俠 於 2020-6-14 02:33 PM 發表

向西是望港島海,向南望工業村同堆填區,向南有咩特別好?
最緊要接受到唔怕西面的烈日曬

引用:
原帖由 歸去來兮 於 2020-6-14 02:43 PM 發表

曬命

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歸去來兮 於 2020-6-14 02:43 PM 發表

香港地,由赤柱到淺水灣到九龍站到南昌站到荃灣西,最靚景都係向西,有冷氣冇問題,又非幾十年前

引用:
原帖由 江湖笑俠 於 2020-6-14 02:53 PM 發表

香港地,由赤柱到淺水灣到九龍站到南昌站到荃灣西,最靚景都係向西,有冷氣冇問題,又非幾十年前
等睇開價,btw九龍站是向南

AA話內園大約13k起,向海16k起

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]