• 瀏覽: 31,021
  • 回覆: 386
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 亞洲冠軍中國 於 2020-6-14 01:58 AM 發表

聯繫匯率唔會玩完!?羅家聰:人民幣冇人想要!
https://www.youtube.com/watch?v=lerZ_Co-nmU

若有能力的,有子女的,香港人先走。人真正的財富是子女,生命。而不是虛無數字、不是死物紙張、更不是磚頭。而一般老年人,是不會選擇離開的,建議單身的60至80後,留下照顧他們終老,才作打算去或留。我支持美國盡快攻打共產黨,就像當年打候賽恩一樣。一戰、二戰、冷戰, ...
人真正的財富, 是保護的本領

歡迎大家入來參觀本人的FACEBOOK PAGE^^:  港股投資安全守則

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞洲冠軍中國 於 2020-6-14 01:58 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=lerZ_Co-nmU

若有能力的,有子女的,香港人先走。人真正的財富是子女,生命。而不是虛無數字、不是死物紙張、更不是磚頭。而一般老年人,是不會選擇離開的,建議單身的60至80後,留下照顧他們終老,才作打算去或留。我支持美國盡快攻打共產黨,就像當年打候賽恩一樣。一戰、二戰、冷戰, ...
一張100蚊美元只值15美分
聯繫匯率定老美玩完先?

人生沒有那麼多的捷徑,
你不知道路的盡頭是什麼,
但你必須向前走。
我支持國家拉染你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-6-14 02:57 AM 發表

當一個學者唔能夠以中立、客觀去分析,咁佢講啲咩基本上係唔使聽
冇L錯!條下柒頭自從比人炒左之後,懷恨在心次次一講到大陸一定吹淡

引用:

「看更」唔易做㗎……最低限度都要識啲歷史,
見議樓主正正經經搵返份工做,
大廈真看更都幾好福利,
最主要係收入正當。

回覆 引用 TOP

你何知戰爭嘅可怕?戰爭帶嘅無情?

回覆 引用 TOP

引用:

十幾億中國人…
都相信共產黨及人民幣!

香港日常所需…
全部靠中國供應及生產!

港幣改掛人仔…
全港法定雙幣買賣交易!

你要美金做咩?
日常食飯買餸搭車交租!
(買層樓你會比美金咩~)

回覆 引用 TOP

羅家聰係香港第一燈神全世界都知,冇次中兼次次相反。

回覆 引用 TOP

引用:

咁仲晤快撚D走,侵侵歡迎你班香港垃圾呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香肛妓者 於 2020-6-14 06:49 AM 發表

呢只仆街之前比中資炒尤 如果吾要人仔 不如比我呢  我多多都收呀智障
人仔對仲高過…港幣!
(到一算就做法定貨幣~)

十幾億中國人用緊!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 index2018 於 2020-6-14 06:32 AM 發表

一張100蚊美元只值15美分
聯繫匯率定老美玩完先?
如果連香港都…
唔掛鉤美金及結算,
美金即刻成為廢紙!
(你用黎食飯買餸搭車咩~)

香港改掛人仔…
對換一算全港可用,
成為法定雙幣交易!
(全中國十幾億人用緊~)

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2020-6-14 04:00 AM 發表

人仔無人要?澳洲礦石賣中國係人仔結算,腦殘曱甴真係無得救
人仔…
全中國十幾億人用緊!

美金…
你用黎食飯買餸搭車?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海發現了蝦蟆 於 2020-6-14 04:16 AM 發表

民主世界已經輸咗喇,新冠下,美國,巴西,印度日日過萬宗,但共產大哥卻每日只有幾宗,邊個好,大家有眼睇!
美國隨時…
獨立出50個特區!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 briancccc 於 2020-6-14 04:34 AM 發表

所以話無人要人民幣?講出黎都on9..... 只要係錢人人都要啦
十幾億人用…人仔,
香港日常所需全靠中國!
(港幣掛鉤人仔就差唔多~)
(用美金買餸食飯搭車咩~)

港幣人仔…一算,
成為香港法定貨幣!
(仲有邊個要美金呀~)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]