• 瀏覽: 6,681
  • 回覆: 58
早2年買左呢度,有私人平台,有私人泳池,有大型基座商場,仲剛完美番新左,變左新樓既嗰種玻璃幕牆,管理費平,仲完全唔洗夾錢翻新。

對比今日睇到新樓既管理費,覺得好感恩。

(新舊對比圖)

附件

Screenshot_20200604-101032_Gallery.jpg(276.93 KB)

2020-6-4 10:17 PM

20200604_221144.jpg(865.81 KB)

2020-6-4 10:17 PM

熱賣及精選
Where

好舊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jasonjasonjason 於 2020-6-4 10:18 PM 發表

Where
沙田

回覆 引用 TOP

沙田太舊,要買一定買呢個,又平又新

靚過偉華好多喎

附件

Screenshot_20200603-161201_Samsung Internet.jpg(162.27 KB)

2020-6-4 10:43 PM

Screenshot_20200603-161201_Samsung Internet.jpg

回覆 引用 TOP

魚與熊掌。 

引用:
原帖由 falconV8 於 2020-6-4 10:46 PM 發表

魚與熊掌。 
沙田中心都可兼得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2020-6-4 10:17 PM 發表

(新舊對比圖) ...
好似唔係差好遠咋喎
不過$2管理費算係抵既

引用:
原帖由 老婆我愛你耶 於 2020-6-4 10:17 PM 發表

早2年買左呢度,有私人平台,有私人泳池,有大型基座商場,仲剛完美番新左,變左新樓既嗰種玻璃幕牆,管理費平,仲完全唔洗夾錢翻新。

(新舊對比圖) ...
大脾圖無嘢睇嘅?完全無嘩一聲嘅效果

回覆 引用 TOP

管理得幾好喎,維修都唔使夾錢,有留儲備金囉。

回覆 引用 TOP

引用:

(新舊對比圖) ...
單位唔錯! 現在上車客部分父母給錢, 借朋友, 借二按, 借發展商和借財務公司才上到車. 每月連息還錢很多

回覆 引用 TOP

沙中咁舊,的則又核凸,細到咩咁,咁都話番新到好似新樓,唔係呀嘛

舊樓一般兩蚊
如果又係嬋叔但貴過兩蚊都係貴左

引用:
原帖由 MU592 於 2020-6-5 01:40 AM 發表

沙中咁舊,的則又核凸,細到咩咁,咁都話番新到好似新樓,唔係呀嘛
有巴拉蘇燕尾保安願意比多半毫子

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]