• 瀏覽: 11,608
  • 回覆: 76
引用:
原帖由 leucocyte 於 2020-6-4 01:46 PM 發表

以前好多都係佢決策,而家可能連參與都無,照稿讀
年紀咁大,如果真係佢自己一個決定,係人都驚啦。

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2020-6-4 03:33 PM 發表

我分析中已有講,令畢老初四咁嘅樣仲有第
二點,佢死對頭隻火箭升空,創造力屎!
你呢啲幾十個account嘅老千,搵鬼信你。

回覆 引用 TOP

現在只是你見到無大變,中線畢菲特可能選擇得好,短暫升勢係啲短炒散戶操作,唔係畢老呢啲大戶玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Geld2020 於 2020-6-4 05:30 PM 發表

年紀咁大,如果真係佢自己一個決定,係人都驚啦。
佢團隊呢幾年真係唔多掂,高追低拋,有違佢老人家果套,攪到跑輸大巿幾條街

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2020-6-3 08:44 PM 發表

1.佢在三月 bottom 位止蝕哂佢手頭上
的航空,銀行股。今巳回彈三成以上!
2. 話佢對社會冇貢獻,衹識睇百事,可樂
幾錢可投資嘅死對頭 elon musk 隻
spaceX 火箭成功帶太空人上太空站,仲
得到 trump 稱讚,tesla 股價因此水漲
船高!畢菲特一定睇到爆血管。

結論:畢菲特你要頂住啊! ...
佢底果侵你又唔知啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2020-6-3 08:44 PM 發表

1.佢在三月 bottom 位止蝕哂佢手頭上
的航空,銀行股。今巳回彈三成以上!
2. 話佢對社會冇貢獻,衹識睇百事,可樂
幾錢可投資嘅死對頭 elon musk 隻
spaceX 火箭成功帶太空人上太空站,仲
得到 trump 稱讚,tesla 股價因此水漲
船高!畢菲特一定睇到爆血管。

結論:畢菲特你要頂住啊! ...

醉愛肥豬囝
胖不是嫌棄理由!我只是覺得現在很多男人很膚淺!

回覆 引用 TOP

人怕出名豬怕肥,比人睇住黎做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leucocyte 於 2020-6-4 05:54 PM 發表

佢團隊呢幾年真係唔多掂,高追低拋,有違佢老人家果套,攪到跑輸大巿幾條街
因為市場轉咗玩法,因為而家所有人嘅錢都落到基金佬手上。

回覆 引用 TOP

因為大戶證明佢哋有能力捧仼何人⋯
甚至話俾人知老巴過氣

回覆 引用 TOP

Bxxxx Sir 囚室 圖表戰死員 "大賭變李+x式 超級騙局" 有幾賤睇下就明:
https://cutt.ly/LtAFhyw
如果你可能係受害人可以立即按以下證監會網上投訴表格:
https://cutt.ly/UtADMpV
Bxxxx Sir叫傻仔日日買晒升跌害傻仔輸自住樓輸首期, 中左就放上facebook宣傳講日日賺, 輸左就理得你死! 日日講晒有可能升跌牛皮收市後吹自己有幾準! 個個月收班傻仔戰鬥園$600日日賺! 收人幾千一堂教人輸錢黃綠真經經常一日叫傻仔斬幾次輸L死班傻仔! 總之大家小心條死監躉叫雞皇輸到周街街數騙子

回覆 引用 TOP

巴菲特仲渣緊中屎油?

回覆 引用 TOP

巴菲特食老本。。。 佢已經唔啱呢個時代

回覆 引用 TOP

老菲巴其實無放

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]