• 瀏覽: 5,864
  • 回覆: 55
  • 追帖: 2
內地大手客先後3單位斷供 柏傲山3房淪為銀主盤

https://ps.hket.com/article/2660569

全部中上價嘅 呢三幾年基本上無乜升
港島高溢價偽豪真劏房 更多易懒野! 大家小心

經濟影響下,今日新增5個單位淪為銀主盤。消息指,北角柏傲山3座低層B室,新近淪為銀主盤,單位面積735平方呎,現時以市價2,080萬元放售,呎價28,299元。

據土地註冊處資料顯示,業主於2014年以1,733萬元購入上述單位。而該名許姓業主,與其妻子屬已取得香港身分證之內地客,於2014年至2018年期間,在香港大手購入多個物業,包括西南九龍匯璽、北角柏蔚山、何文田天鑄及皓畋等。

其中匯璽及柏蔚山早前已斷供,淪為銀主盤,是次柏傲山則為名下第3個成為銀主盤之物業。

熱賣及精選
大把銀主盤

儍西假富豪。

開始大陸客要錢唔要貨 套左銀行d錢就走路 等佢變銀主盤

引用:
原帖由 LuckyManManMan 於 2020-6-3 06:38 PM 發表

大把銀主盤

咁你日日貼下啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-6-3 07:07 PM 發表

你天才!

教下大家係香港點樣買一手可套銀行$!

老老實實我一生未見過你咁叻嘅人! 咯

引用:
原帖由 johnlamhk8822 於 2020-6-3 19:21 發表

你天才!

教下大家係香港點樣買一手可套銀行$!

老老實實我一生未見過你咁叻嘅人! 咯
有錢還就唔係銀主盤 d錢唔係銀行度黎唔通你借比佢 點套銀行錢 網上kol 有教 黎黎去去都係加按 轉按之類 唔識就上網睇下片 獻羞不如藏拙

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-6-3 07:22 PM 發表

有錢還就唔係銀主盤 d錢唔係銀行度黎唔通你借比佢 點套銀行錢 網上kol 有教 黎黎去去都係加按 轉按之類 唔識就上網睇下片 獻羞不如藏拙
咁個買家有乜著so呀 天才兒童

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-6-3 07:22 PM 發表

答吾到就射比人

買一手樓套銀行錢都講得出

天才兒童!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnlamhk8822 於 2020-6-3 19:30 發表

咁個買家有乜著so呀 天才兒童
個個買家梗係諗住升先買 依家跌左或者放唔出被銀行call load 咪變銀主盤

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-6-3 07:32 PM 發表

個個買家梗係諗住升先買 依家跌左或者放唔出被銀行call load 咪變銀主盤
我問你點樣套銀行$呀 天才 咪9吾搭8啦

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-6-3 07:07 PM 發表

你買過樓未架

引用:
原帖由 johnlamhk8822 於 2020-6-3 19:33 發表

我問你點樣套銀行$呀 天才 咪9吾搭8啦
咁你話無就無 我唔得閒查 不過變銀行主盤係事實 即係借左銀行錢走數

引用:
原帖由 johnlamhk8822 於 2020-6-3 07:34 PM 發表

你買過樓未架
我又長知識了

買一手可以套銀行$

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-6-3 07:35 PM 發表

咁你話無就無 我唔得閒查 不過變銀行主盤係事實 即係借左銀行錢走數
我問你點樣買一手樓去套銀行$呀天才

你講架

我請教你呀天才!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]