• 瀏覽: 13,305
  • 回覆: 5
引用:
原帖由 benzblake 於 2020-6-3 03:07 PM 發表

子女已經出身,身邊老伴早幾年離佢而去,近月個女出嫁,由於性格問題唔想同個女一齊住,自己一個人想搬出來找8000元左右細位單位住,找了兩個月仍未找到,卅幾年樓齡又嫌舊,新樓又嫌細又嫌貴…!!真係悲哀!! ...
學藍色廢老返大陸娶個20歲女, X返幾年, 兩腳一伸差不多
見屋村好多老人家唔負責任咁做. 最後被佔公屋, 流落街頭

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   
熱賣及精選
引用:
原帖由 siuwenzi 於 2020-6-3 04:55 PM 發表

學黃絲廢青日日打飛機自high咪唔使錢囉
自HIGH ? 得藍屍先去公園搵NANA
你食唔食?

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
引用:
原帖由 女媧練石 於 2020-6-4 05:12 AM 發表

藍色廢老:乜你黃色廢青有命做廢老咩!有命娶甴曱妹咩?
廢青大左咪廢老 藍色多. 維園阿伯好多仔女唔理佢, 唯有愛國去搏一些溫暖, 一係去屯門搵娜娜
你正常人會搵大媽HAPPY ?

BTW. 大學生一定生活得好過你

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2020-6-5 02:33 AM 發表

你遲d咪又係黃色廢老,而且係窮的,因為大多黃色都好窮,不過你過到今年先算啦
其實藍色先多窮人. . 富臨已經好平,藍色都唔幫襯
.

低級員工
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29103694

引用:
原帖由 tiger1246 於 2020-6-5 01:20 PM 發表

十間黃店十間招呼D窮L, 美心集團大多招呼中產。
美心集團招呼中產
你得啖笑, SIMLYLIFE 千兩+元氣+ 中式酒樓=中產

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]