• 瀏覽: 336,291
  • 回覆: 1,958
  • 追帖: 382
本主題由 miss5 於 2020-7-2 11:27 PM 關閉
熱賣及精選
日日磨,期權iv日日縮。耐心等佢買齊開車。期權月頭已落注。第二注等月中之後再諗。即市短炒就用細期

回覆 引用 TOP

支持大戶兄!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sam48cf 於 2020-6-3 01:11 PM 發表

不如唔好再討論美團啦,呢隻野已經超過正常範圍,業績,pe,市值,分析,圖表冇用
同意

回覆 引用 TOP

叫唔好沽,立刻插2蚊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大戶動向2 於 2020-6-3 10:39 AM 發表

上高台都係為左一刻、等表演就是
大家努力,等待吧😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 討論得啖笑 於 2020-6-3 12:51 PM 發表

超大時代之 小弟不才 在此絕筆 (四十四)(大結局)
https://finance.discuss.com.hk/v ... p;extra=&page=1

希望大戶動向還有42集!
草蛇自熊市開始,消失已2年。
前車可鑑,小弟不敢胡亂猜測

回想那帖,中後期,草蛇已成神龍神教主,過仟信徒,膜拜文化比現在,此帖還遠遠不及 ...
呢條草我有留意,正宗打手,推股,跟大戶兄style完全不一樣,不可以apple to apple。記得當時已步入熊市開始,明眼人都識唔應該入過高價股,條草聯盟猛推比老散接貨。

我當時在yin兄的post內,人品好唔好,有無良心,唔可以用輸臝相提並論。

再者,錢是自己的,手是自己的,眼都是自己的,無人可以捉你入局,贏左就高手,輸左就打手,咩邏輯?

衍生工具本來就是賭博,你有眼光又駛咩跟人

引用:
原帖由 隔離野生的達人 於 2020-6-3 12:40 PM 發表

來勢凶凶,短期內係咪會上25樓呢?
我覺得有呢個機會...但24800好多阻力..

回覆 引用 TOP

名位去出面有一個post一次睇晒咩人係鬼仲好

唔好再理d無謂人la, 大戶兄不如分析一下恆指la

提示: 違規內容已被屏蔽
其實諗吓邊d人最想大戶兄消失?
蝕咗既錢既唔通大戶兄消失就會返來?

引用:
原帖由 割餅乾 於 2020-6-3 01:43 PM 發表

其實諗吓邊d人最想大戶兄消失?
蝕咗既錢既唔通大戶兄消失就會返來?
踏別人上令自己更多人相信既人

回覆 引用 TOP

我一路有追開呢個post 都沽左團 都挾到嘔嘔
不過公道講 從來後果自負啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TrendDeeper 於 2020-6-3 01:35 PM 發表

名位去出面有一個post一次睇晒咩人係鬼仲好
邊個post?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]