• 瀏覽: 28,165
  • 回覆: 397
  • 追帖: 69
首先本環節集中從星象,玄學,星象角度去研究世界局勢和不同地區股市現象。

正如我一路講 6月頭需要一個繼續夾淡友的環節 。
所以大家見到世界動盪不安之下 個股 股市市場頻繁創新高/升上去,導致做淡者的不斷被夾/屠殺。呢個系大戶/莊家的一貫手法作風,當大部分人都覺得要突破某d位的時候(例如宜家個個睇24500/25000),佢地就會殺你一個回馬槍措手不及。但呢個需要配合“時間”,時間呢一點重要過睇指數位,因為你睇到支持阻力位置,去到之後又無你預期甘樣止跌停升 你就會焦慮懷疑自己系咪睇錯左。

而股市同星象玄學週期時間息息相關,往往用時間做買賣點比睇位更好。

好啦,講左咁耐開場白。大家最關心的就係宜家股市市場點行點玩。

以時間黎說明就係6月5日-6月8日會迎來下一次跌浪,而要進行呢個跌浪系要一個技術夾淡(目前進行中)
時間會去到7月某個時間點(到時再講)
之後會行返彈浪

智勇雙全
熱賣及精選
希望你講中

Everyone uses Standard Chartered Bank!
change dollars
Everyone uses Facebook !
聖經十誡遠離邪惡!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PowerWin 於 2020-6-3 12:04 AM 發表

首先本環節集中從星象,玄學,星象角度去研究世界局勢和不同地區股市現象。

正如我一路講 6月頭需要一個繼續夾淡友的環節 。
所以大家見到世界動盪不安之下 個股 股市市場頻繁創新高/升上去,導致做淡者的不斷被夾/屠殺。呢個系大戶/莊家的一貫手法作風,當大部分人都覺得要突破某d位的時候(例如宜家個個睇24500/25000),佢地就會殺你一個回馬槍措手不及。但呢個需要配合“時間&rdqu ...
all in 7522

力勝。水逆唔彈?

寫得唔錯

時刻謹記: 可能有伏
又抄江恩小龍 悶5悶d

引用:
原帖由 afaat 於 3/6/2020 01:14 發表

又抄江恩小龍 悶5悶d
講占星就係炒佢? 5/6節氣轉勢好正常 悶你咪滾出去

智勇雙全

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 supar08 於 3/6/2020 00:53 發表

力勝。水逆唔彈?
根據印度神童睇5月29號之後系好轉一陣 而目前大升左好多 估計6月5號節氣系轉跌

智勇雙全
引用:
原帖由 百分之三 於 3/6/2020 00:52 發表

all in 7522
呢個7522太垃圾 無肉食

智勇雙全

回覆 引用 TOP

智勇雙全

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PowerWin 於 2020-6-3 06:22 AM 發表

根據印度神童睇5月29號之後系好轉一陣 而目前大升左好多 估計6月5號節氣系轉跌
225-243
1800點
6/5一跌睇乜位⋯如果再上就保力加頂249

引用:
原帖由 supar08 於 3/6/2020 06:24 發表

225-243
1800點
6/5一跌睇乜位⋯如果再上就保力加頂249
跌到21500-22000
除非穿21200(3月底)可能機會不大
如果再升見24900 甘樣。。。莊家好狠 淡友們一個禮拜夾到媽媽聲

智勇雙全
哇大戶兄個post關閉埋

智勇雙全
引用:
原帖由 PowerWin 於 2020-6-3 06:31 AM 發表

跌到21500-22000
除非穿21200(3月底)可能機會不大
如果再升見24900 甘樣。。。莊家好狠 淡友們一個禮拜夾到媽媽聲
穿21000大劇本吖
可能之後先出現
如果返前底再彈上又25000即約4000點
25000就冚煲蓋

引用:
原帖由 PowerWin 於 2020-6-3 06:34 AM 發表

哇大戶兄個post關閉埋
去到501頁要開新post

提示:支持鍵盤翻頁左 右