• 瀏覽: 61,798
  • 回覆: 570
  • 追帖: 6
北京快D立條「尾国非白人人權法案」!制裁有關官員

熱賣及精選
光復美國 時代革命!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PowerWin 於 2020-5-31 01:15 AM 發表

咁又難d  佢都未出動軍隊 警察都夠做啦 呢d同香港個示威者都系手無寸鐵噶嘛
雖然搞到熊熊烈火
啱:警察都未完全暴走模式。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 特朗狗 於 2020-5-31 01:06 AM 發表

回覆 引用 TOP

有人話香港警察使用過份武力,有請侵侵完美示範點樣可以不用武力制止"示威者"。

引用:
原帖由 PowerWin 於 2020-5-31 01:03 AM 發表

特朗普今次hihi了

只有暴政

股市會點行呢。。。
這個白痴真的冇得救 仲話要制裁中國,制裁香港,真的屎坑点燈?🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PowerWin 於 2020-5-31 01:06 AM 發表

肥侵本身都帶頭種族歧視, 佢上任以來,黑人都好慘
奧斑馬近日都出黎發聲啦......

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2020-5-31 02:51 發表

槍對槍,其實有得打,美國街坊可以為了光復50洲,同美國黑警一戰!😷
傻的,警察唔夠打,咪用戰機炸囉

上帝聽禱告了.  人渣國家天要修了.

回覆 引用 TOP

‪泛民‬幾時出嚟聲援美國手足 支持美國民主自由 推翻暴政

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PowerWin 於 2020-5-31 01:03 AM 發表

特朗普今次hihi了

只有暴政

股市會點行呢。。。
唔好咁快向下呀!
仲有D嘢係手架!未到價呀!

題外話,唱咗D人仔,玩下散期,1個月後放,想執1個月 煙仔,午飯錢👌

玩到咁,應該開始彈劾總統
引用:

特朗普今次hihi了

只有暴政

股市會點行呢。。。

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

呢一年全香港人的怒火, 盡情燒吧!!  全力民宣洗佢地腦!!  

所有美國人醒吧!  當權的窖願你地病死餓死都只要股市昇.  禽獣都不如.  休信垃圾政客政黨輪替, 兩鴬輪流玩幕後同班人.  再窮的解決問題方法遲早推你地上戦場消秏赤窮人口.  自己揸槍自己話事吧

回覆 引用 TOP

美國軍隊屠殺手無寸鐵市民!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsing 於 2020-5-31 01:36 AM 發表

11208198 11208199 11208200 11208201 11208202 11208203
平反歧視美國人加油
香港與美國人民站在一起
你哋唔好咁啦!黃人全部靜晒啦, 搵個黃人出來表達吓意見啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]