• 瀏覽: 26,301
  • 回覆: 411
引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-5-30 02:00 PM 發表

要睇有無進步嘅,好過香港退曬步。
可能本來無業,一個仙都賺唔到。
點似香港黑暴掟舊磚就有錢收咁好?
睇咩進步?黨話你幾多錢係脫貧你就係脫貧, 而家黨話你一千蚊個月夠就夠, 無論進步定退步, 只可以感謝黨。你係咪黑暴?夠膽質疑黨?

引用:
原帖由 tomlee021239 於 30/5/2020 13:30 發表

好明顯侵侵呢招冇咩料,要靠走狗,連登仔開埋D恐嚇POST狀大聲勢。
星期一大爆升
佢想連任,就只得一招,就係肺炎病毒推哂比中國,如果成功,就又可以再做五年

http://www.wet71.net/live/attachments/2008/09/2_200809140518561LhNL.jpg
引用:
原帖由 ivanshiu2003 於 2020-5-30 12:54 PM 發表

李克強: 中國六億人每月收入一千元人民幣。
阿爺真攬炒!
犯民,黃屍真係無L用, 講攬炒講左差不多ㄧ年, 最後都係要阿爺出手搞攬炒, 下ㄧ步佢地又玩嘜野? 吾好龜縮, 快D出黎送頭.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-5-30 02:05 PM 發表

入口有無影響?
你又估下,
香港700萬人, 用唔用倒2千億以上港幣嘅美國貨? 用唔倒嗰D去左邊?
入唔倒口, 你估香港傷D定老美傷D? 香港估計從事入口嘅大約10萬人. 你估吓400億美金貨值影響幾多美國人?

引用:
原帖由 ivanshiu2003 於 2020-5-30 12:54 PM 發表

李克強: 中國六億人每月收入一千元人民幣。
阿爺真攬炒!
住3仟萬農民屋,出租收入每月十萬

就算零收入又如果,人哋返工為興趣

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

香港收翻同等關稅,iphone 咪要二萬蚊一部?Window licences 咪要五千蚊一個,搵鬼買了,Trump Trump 究竟識唔識做生意㗎, 咩叫貿易順差逆差佢知唔知呀 ?邊個係莊邊個係客都未識分

回覆 引用 TOP

做另外8億人生意夠晒啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 faip 於 2020-5-30 02:08 PM 發表

唔好俾美國停止暴動,要美國50個州都大暴動,最少維持一年,黑人嘅人權已經被欺壓左400年,對白人政府一定充滿仇恨
上FB/instagram/twitter post, 記得加

#StandwithFloyd
#BlackRight
#HumanRight
#USADiscrimination

回覆 引用 TOP

樓主講d唔講d,正確次序係咁…黑暴>中央介入>美國嚇鬼>天下太平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山邊巨額羊 於 2020-5-30 02:02 PM 發表

中國人來香港自由行只有藥房,金行得益,不關你是,現在美國取消香港獨立關稅就關你是?
只見到這些野的人水平低到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 garry9692 於 2020-5-30 02:10 PM 發表

佢想連任,就只得一招,就係肺炎病毒推哂比中國,如果成功,就又可以再做五年
但係無咁易, 習主席雄才大略, 喺製肺炎病毒嗰陣, 一定製造埋病毒源自美國嘅證據, 遲啲實爆出嚟

美國入口揪返佢關稅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DZDD 於 2020-5-30 02:11 PM 發表

你又估下,
香港700萬人, 用唔用倒2千億以上港幣嘅美國貨? 用唔倒嗰D去左邊?
入唔倒口, 你估香港傷D定老美傷D? 香港估計從事入口嘅大約10萬人. 你估吓400億美金貨值影響幾多美國人? ...
其實大家都傷。你入口貴左。連鎖反應就系哩香港旅遊消費既人會減小。。個數唔止果條數。。不過。點都好過以後又再搞事。搞一搞仲死得人多

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 30/5/2020 14:16 發表

但係無咁易, 習主席雄才大略, 喺製肺炎病毒嗰陣, 一定製造埋病毒源自美國嘅證據, 遲啲實爆出嚟
要八,九月左右先知道誰勝誰負

http://www.wet71.net/live/attachments/2008/09/2_200809140518561LhNL.jpg

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-5-30 02:17 PM 發表

其實大家都傷。你入口貴左。連鎖反應就系哩香港旅遊消費既人會減小。。個數唔止果條數。。不過。點都好過以後又再搞事。搞一搞仲死得人多
呢個係肯定啦, 只係曱甴以為自己攬炒, 點知只係墊屍底啫.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]