• 瀏覽: 25,920
  • 回覆: 411
美國唔畀優惠香港好小事啫,掉返轉香港徵收番美國貨15%進口稅就肥仔囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ivanshiu2003 於 2020-5-30 12:54 PM 發表

李克強: 中國六億人每月收入一千元人民幣。
阿爺真攬炒!
你試下用每月一千去大陸請人,睇下請唔請到人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 30/5/2020 14:18 發表

11205418 11205419 多得泛民伙黑暴好努力咁爭取攬炒香港,令中央下定決心立國安法
攬炒既意思係:只要仲有一口氣,都要抗爭到底,直至氣絕身忙。呢D先可以叫做攬炒🤔

http://www.wet71.net/live/attachments/2008/09/2_200809140518561LhNL.jpg
引用:
原帖由 ivanshiu2003 於 2020-5-30 12:54 PM 發表

阿爺真攬炒!
唔係班癈青要攬抄香港人自己咩,攬抄香港咪以後多左好多窮鬼囉,越窮嘅人越窮

回覆 引用 TOP

支持國安法,捉晒D曱甴去坐監!

引用:
原帖由 manhoxyz 於 2020-5-30 01:28 PM 發表

香港出口到美國貨品只佔0.1%!我地駛唔駛講好L驚呀?
幾撚驚佢會話香港係佢好朋友呀!

引用:
原帖由 garry9692 於 2020-5-30 02:25 PM 發表

攬炒既意思係:只要仲有一口氣,都要抗爭到底,直至氣絕身忙。呢D先可以叫做攬炒🤔

引用:
原帖由 9big 於 2020-5-30 01:53 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200530/bkn-20200530020006516-0530_00822_001.html

設一年期限才睇下實唔實施 😆  係就快啦
咪係 就好似真係有心跳樓咁 仲邊有時間等消防開晒氣墊 搵晒談判專家黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 faip 於 2020-5-30 02:08 PM 發表

唔好俾美國停止暴動,要美國50個州都大暴動,最少維持一年,黑人嘅人權已經被欺壓左400年,對白人政府一定充滿仇恨
呢啲民主要支持,美國欺壓黑人,甚至明目張膽殺殺殺

取消左未?未就收嗲啦

回覆 引用 TOP

引用:

阿爺真攬炒!
仆街YC 唔知邊個最仆街呢,死晒全家未

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 30/5/2020 14:29 發表

希望香港可以係兩年之內,振興經濟🙏

http://www.wet71.net/live/attachments/2008/09/2_200809140518561LhNL.jpg

回覆 引用 TOP

引用:

阿爺真攬炒!
十卜wor,殺到曱甴唔敢出聲就得

回覆 引用 TOP

x你老美啦!支持港美絕交!

附件

IMG_20200529_111124.jpg(348.14 KB)

2020-5-30 02:32 PM

IMG_20200529_111237.jpg(695.76 KB)

IMG_20200529_111248.jpg(550.24 KB)

回覆 引用 TOP

引用:

阿爺真攬炒!
🤣🤣真係取消左先講,程序可能2047先啟動

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]