• 瀏覽: 21,479
  • 回覆: 108
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 炎夏冰凍的烈女 於 2020-5-30 09:28 AM 發表

想問邊到睇黑期?
https://www.ig.com/cn/indices/markets-indices/hong-kong-hs42
https://www.ig.com/cn/indices/markets-indices/weekend-hongkong-hs50

5 @ 37.5; 358 @ 9.8; 1810 @ 15.78; 2822 @ 16.74; 54474 @ 0.5; 60291 @ 0.8; 67169 @ 0.105;
熱賣及精選
仆街啦信雞侵會做野, 比佢扇獲甘。 一球bearbear呀。

回覆 引用 TOP

吓,低水喎

回覆 引用 TOP

可唔可以低開比我走左D熊仔先,佢地出世冇幾耐

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。

回覆 引用 TOP

人為頂L住,去香港化必死

回覆 引用 TOP

星期一升就升硬 美國等於咩都無做過 禁之前跌果d代表咩

回覆 引用 TOP

制裁冇例如Swift管制,香港冇乜出口美國,星期一高開500點

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!
引用:
原帖由 PowerWin 於 2020-5-30 09:36 AM 發表

IG升緊300幾阿  市場話特朗普無即時做野 全部都系預備 無實際行動
個圖已表明係頭肩頂,上補裂口後仍會下補21500上升裂口的

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!
引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-5-30 10:50 AM 發表

制裁冇例如Swift管制,香港冇乜出口美國,星期一高開500點
咪玩, 無話無

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 $navyseals 於 30/5/2020 10:52 發表

個圖已表明係頭肩頂,上補裂口後仍會下補21500上升裂口的
但月頭幾日點都要升下 難跌

智勇雙全

回覆 引用 TOP

大部份人睇跌佢咪升囉,梗架啦

夠勇咪買升囉

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkwgm 於 2020-5-30 10:55 AM 發表

因為大部份人睇跌佢咪升囉
can't agree more

5 @ 37.5; 358 @ 9.8; 1810 @ 15.78; 2822 @ 16.74; 54474 @ 0.5; 60291 @ 0.8; 67169 @ 0.105;

回覆 引用 TOP

呢幾日睇住會跌都跌唔落就知瀨嘢,我啲熊仔餅呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴士滴滴綿羊 於 2020-5-30 07:31 AM 發表

短期點都向下,黑期升,唔正常,可能引人接貨入牛,取消獨立關稅區影響幾大會有幾多人走資未反影出黎,點都會有衝激,向下一兩千點唔過份,睇返過年時有肺炎,都向上左幾日之後係咁向下,走勢未必一樣,旦短唔睇好 ...
睇下啲人點解讀者,可以話掃除哂所有不明朗因素,係好消息添

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]