• 瀏覽: 27,084
  • 回覆: 199
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 紫微斗數白熊王 於 2020-5-29 11:42 PM 發表

香港人就係惡鬼餓鬼只適合住地獄🤪🤪
🥳🥳地獄層樓都寧捨值錢,新加坡食菠菜呀??d樓升唔起既🤭🤭揸住3層地獄殘舊樓退休唔返工收租都食唔完🤭🤭菠菜國得唔得阿??

熱賣及精選
引用:
原帖由 我考ao2 於 2020-5-29 11:48 PM 發表

🥳🥳地獄層樓都寧捨值錢,新加坡食菠菜呀??d樓升唔起既🤭🤭揸住3層地獄殘舊樓退休唔返工收租都食唔完🤭🤭菠菜國得唔得阿??
所以話天堂與地獄的分別
抱住間好值錢嘅爛樓做餓鬼🤣🤣

命格有高低,行運有順逆
紫微斗數白熊王
引用:
原帖由 紫微斗數白熊王 於 2020-5-29 11:51 PM 發表

所以話天堂與地獄的分別
抱住間好值錢嘅爛樓做餓鬼🤣🤣
餓鬼得閒會去菠菜國旅行施捨下比你架啦🤭🤭🤭

800入門即係樓價升一倍,一年升10%都要10年8載

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我考ao2 於 2020-5-29 11:53 PM 發表

餓鬼得閒會去菠菜國旅行施捨下比你架啦🤭🤭🤭
有錢多啲來,做餓鬼都要七月十四放假吖嘛!來天堂玩幾日好過冇

命格有高低,行運有順逆
紫微斗數白熊王
引用:
原帖由 紫微斗數白熊王 於 2020-5-29 11:55 PM 發表

有錢多啲來,做餓鬼都要七月十四放假吖嘛!來天堂玩幾日好過冇
去幾多次就睇心情啦,地獄樓收租去邊度玩都得🤭🤭🤭不過唔知你層菠菜樓收到幾多錢租啦,可能你近近地馬來西亞都去到既,我驚你唔夠錢買機票飛過黎呀😆😆😆

引用:
原帖由 我考ao2 於 2020-5-29 11:58 PM 發表

去幾多次就睇心情啦,地獄樓收租去邊度玩都得🤭🤭🤭不過唔知你層菠菜樓收到幾多錢租啦,可能你近近地馬來西亞都去到既,我驚你唔夠錢買機票飛過黎呀😆😆😆 ...
我間1712呎自住,你有冇咁大間出租?

命格有高低,行運有順逆
紫微斗數白熊王
引用:
原帖由 紫微斗數白熊王 於 2020-5-30 12:00 AM 發表

我間1712呎自住,你有冇咁大間出租?
🤭🤭你間菠菜樓1712尺租到幾多呀??

當年白石角啲人話只值12k 而家起碼18k
當年啟德啲人話只值15k 而家起碼25k
當年康城啲人話只值10k 而家起碼17k
啲人係邊個?自己諗

亂up24

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我考ao2 於 2020-5-30 12:02 AM 發表

🤭🤭你間菠菜樓1712尺租到幾多呀??
都話自住,點有人咁蠢租出去?

命格有高低,行運有順逆
紫微斗數白熊王
引用:
原帖由 紫微斗數白熊王 於 2020-5-30 12:22 AM 發表

都話自住,點有人咁蠢租出去?
😆😆😆你無樓收租味直接講囉,仲有呀,你層菠菜樓仲未起好架🤭🤭🤭係咪唔夠菠菜呀??洗唔洗返黎地獄賺下菠菜先呀??

引用:
原帖由 我考ao2 於 2020-5-30 12:29 AM 發表

😆😆😆你無樓收租味直接講囉,仲有呀,你層菠菜樓仲未起好架🤭🤭🤭係咪唔夠菠菜呀??洗唔洗返黎地獄賺下菠菜先呀??
唔好同餓鬼爭食
我只向餓鬼施食,你餓唔餓?

命格有高低,行運有順逆
紫微斗數白熊王
引用:
原帖由 siupon1003 於 2020-5-30 12:03 AM 發表

當年白石角啲人話只值12k 而家起碼18k
當年啟德啲人話只值15k 而家起碼25k
當年康城啲人話只值10k 而家起碼17k
啲人係邊個?自己諗
香港其實好細,交通發達,一小時內機乎到到都可以去到,新界與市區已成一體,樓價已反影。

離島除外,這是惟一樓價還落後的地區。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫微斗數白熊王 於 2020-5-30 12:33 AM 發表

唔好同餓鬼爭食
我只向餓鬼施食,你餓唔餓?
你連菠菜都無得食,學咩人施食,顧掂自己層菠菜樓先啦😆😆😆至於餓鬼心情好咪會去施捨下你囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]